Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor drie honden

Hondenfotografie Hillegom - Foto van de fotoshoot voor drie honden, in de studioHondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor drie honden

Half april waren de drie prachtige en lieve honden Sweety, Robbie en Marco met hun baasje bij me op bezoek in de studio, voor een gezellige hondenfotoshoot.

Hun baasje had de fotoshoot een poosje geleden via een veiling voor het goede doel gekocht, en nam enkele weken voor de shoot contact met me op om een afspraak te maken. Toen ze op de dag zelf gearriveerd waren, hebben we de honden eerst een poosje lekker rustig de tijd gegeven om aan de studio te wennen. Sweety en Marco zijn opvanghonden uit het buitenland, die aardig wat hebben meegemaakt voordat ze hun heerlijke warme mand in Nederland bij hun huidige baasje vonden, en het duurde voor hen dan ook begrijpelijk wat langer voordat ze de boel vertrouwden. En stiekem hadden ze allebei eigenlijk helemaal niet zo’n zin om op de foto te gaan, ze wilden veel liever knuffelen!

Gelukkig konden we van iedere hond wel een mooie serie foto’s schieten, en eindigden we de shoot met een aantal toffe platen van hen alledrie. Ik hoop dat hun baasje blij is met de gemaakte foto’s, ik vond het in elk geval super om deze fotoshoot voor hen te hebben mogen verzorgen!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op hondenfotografie of hondenfotoshoot?

Wil je ook zo’n toffe hondenfotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog, er staan voorbeelden van zowel studioshoots als buitenshoots op het blog), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor hondenfotografie!

Mirjam Romijnmei 13, 2015 - 10:43 am

Oh wat een prachtige serie foto’s is het weer geworden. Stuk voor stuk prachtige dieren… En die laatste foto… dat scheve koppie… smelt…

Mirjammei 13, 2015 - 12:44 pm

Hey meisje,
Wat zijn deze ook weer mooi geworden zeg. Wat een snoepies zijn ze stuk voor stuk. Logisch dat ze eerst even moesten wennen aan een voor hen vreemde omgeving… maar nu op de foto’s zien ze er alledrie heel ontspannen uit… mooi gedaan!
Liefs van mij,
XXX

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu