Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor boxer pup Nikos

Hondenfotografie Hillegom - Foto van de fotoshoot voor boxer pup Nikos

Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor boxer pup Nikos

Gisteren was de lieve kleine Boxer pup Nikos bij mij in de studio, samen met zijn baasjes. Zij hadden een fotoshoot voor hun kleine viervoeter cadeau gekregen, en gisteren was het zover :-)

Nikos mocht eerst op z’n gemakje de studio bekijken, voordat we aan de slag gingen met fotograferen. Jong als hij is, vond hij het rondlopen en snuffelen natuurlijk veel interessanter dan poseren voor de camera, dus lieten we hem tussendoor regelmatig weer even op onderzoek uit gaan. Wat een heerlijk ventje!

Gelukkig werden we tussendoor ook getrakteerd op prachtige poses van deze mooie pup, en kon ik een stel supertoffe foto’s van hem schieten. Ik vond het geweldig om deze fotoshoot te hebben mogen doen voor Nikos en zijn baasjes, en vond het super om met hen kennis te hebben mogen maken. En natuurlijk hoop ik dat de baasjes van Nikos deze eerste foto’s mooi zullen vinden!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Hillegom?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor boxer pup Nikos
Maria van Dijkoktober 10, 2013 - 6:18 am

Wat een droppie! Die blik, is niet goed voor mij, ik zou hem alles geven!

Maria van Dijkoktober 10, 2013 - 7:20 am

Weer superleuke foto’s, ik zou hem alles geven met die blik! Mooi vastgelegd.

Mirjam Romijnoktober 11, 2013 - 11:05 am

Wat een schatje, die Nikos, met denkrimpels en al….

Mirjamoktober 11, 2013 - 12:07 pm

Hey meisje,
Deze zijn ook weer zo mooi. Wat een schattige pup die Nikos. Het is net of hij allemaal denkrimpels op zijn voorhoofd heeft. Echt allerliefst die blik in die oogjes… Het kan niet anders of zijn baasje is heel erg blij met deze foto’s.
Ik ben o zo trots!
Liefs van mij,
XXX

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu