Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor Boxer/Amstaff mix Ziggy

Hondenfotografie Hillegom - Foto van de fotoshoot voor Boxer / American Stafford mix Ziggy

Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor Boxer/Amstaff mix Ziggy

Afgelopen woensdag was de prachtige Boxer / Amerikaanse Stafforshire Terriër mix Ziggy bij mij in de studio, voor een gezellige fotoshoot voor haar en haar baasjes. 

Nadat Ziggy even op haar gemakje de studio bekeken en besnuffeld had, begonnen we met fotograferen op de crèmekleurige achtergrond. Ziggy is een ontzettend lieve hond, en luistert geweldig naar haar baasjes, maar vind het stiekem ook wel erg leuk om tussendoor af en toe even een knuffel te komen halen bij iedereen ;-) Wat een lekker dier!

Nadat we een aantal foto’s met de baasjes van Ziggy hadden gemaakt, wisselden we naar de blauwe achtergrond, voor de afwisseling in de serie foto’s. Ziggy heeft enorm veel expressie in haar gezicht, en gecombineerd met haar geweldige rechtopstaande oren zorgt dat voor een (vind ik althans) erg gave serie foto’s, waar ik zelf erg happy mee ben. En natuurlijk hoop ik dat de baasjes van Ziggy er net zo tevreden mee zullen zijn!

Hoe vinden jullie deze eerste foto’s geworden?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor Boxer/Amstaff mix Ziggy

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu