Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor Border Collie Cooper

Hondenfotografie Hillegom - Foto van de fotoshoot voor Border Collie Cooper

Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor Border Collie Cooper

Gistermiddag was de ontzettend mooie, lieve en energieke Border Collie Cooper bij mij in de studio, voor een fotoshoot. Cooper is pas acht maanden oud, en zijn baasjes wilden graag een serie mooie foto’s van hem laten maken.

Zoals gewoonlijk lieten we Cooper eerst op zijn gemakje de studio verkennen. Binnen no-time had hij de grote roze kussens gevonden, en parkeerde hij zichzelf er heerlijk relaxed middenin. Wat een heerlijk ventje!

We konden dus al snel aan de slag met fotograferen, en Cooper gedroeg zich voorbeeldig tijdens het maken van de foto’s. Zitten en staan op het papier vond hij een klein beetje spannend en had hij stiekem niet zo heel veel zin in, maar liggen en naar een speeltje springen wilde hij wel ;-) En omdat hij zo keurig naar zijn baasjes luistert, kregen we uiteindelijk ook de zittende en staande foto’s voor elkaar.

Cooper is een schat van een hond, en ik vond het super om met hem en zijn baasjes kennis te hebben mogen maken! En natuurlijk hoop ik dat zij deze eerste foto’s van hun lieverd mooi zullen vinden!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Hillegom of Fotoshoot hond?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor Border Collie Cooper
Viviane Van den Wyagaertapril 6, 2014 - 8:43 am

Wat een prachtige foto’s van Border Collie Cooper!!!! Je herkent echt die Border Collie manieren en houdingen. Heel,heel mooi! we hebben zelf een Border Collie.Onze Duke viert 3/8/14 zijn 16e verjaardag, en dit dankzij DAP DECLERCQ JAN EN LIES TE MARKE KORTRIJK.Deze dierenarsten hebben onze hond 10 jaar geleden van de dood gered,na zeer ingewikkelde en delicate operatie uit te voeren en dit met GROOT SUCCES!
Vele lieve knuffeltjes voor COOPER! We hebben extra genoten van zijn fotoshoot!
Viviane en hond Duke uit Antwerpen

Sanneapril 6, 2014 - 1:25 pm

Hoi Viviane (en Duke),
Dank je wel voor je leuke reactie en de mooie complimenten!
Wat geweldig dat jullie Duke zijn 16e verjaardag viert dit jaar, en wat super dat de dierenartsen hem destijds hebben kunnen redden!
Liefs,
Sanne

Mirjam Romijnapril 6, 2014 - 3:02 pm

Wat een beauty is dit zeg. Je hebt hem heel erg mooi op de foto gezet…. Ben helemaal weg van Border Collies… zo mooi!

Mirjamapril 6, 2014 - 4:03 pm

Hey meisje,
Wat heb je dit weer mooi gedaan zeg. Ik vind Border Collies echt een van de mooiste hondenrassen die er zijn… Je hebt deze Cooper wel heel erg mooi vastgelegd.
Ik ben en blijf trots hoor!
Liefs van mij,
XXX

Maarten Schramaapril 7, 2014 - 3:23 pm

Wat een mannetje zeg! Staat er goed op Sanne. Ben na deze preview erg benieuwd naar het eindresultaat..

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu