Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor Boomers Honey en Puckie

Hondenfotografie Hillegom - foto van de fotoshoot voor Boomers Honey en Puckie

Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor Boomers Honey en Puckie

Gisterochtend waren de gezellige kleine Boomerdames Honey en Puckie bij mij in de studio, voor een Dier&Baasje fotoshoot voor henzelf en hun baasjes.

De bazin van deze twee heerlijk eigenwijze honden kreeg de fotoshoot als verrassing cadeau, en had bij binnenkomst in de studio nog geen idee wat haar te wachten stond. Gelukkig viel de fotoshoot wel in de smaak :-) We begonnen met foto’s te maken van de twee hondjes, eerst ieder apart op de cremekleurige achtergrond. Hierna maakten we ook een aantal foto’s met de baasjes erbij, voordat we wisselden naar de knalroze achtergrond. Honey en Puckie vonden het best een beetje spannend om op de foto te gaan, maar gedroegen zich voorbeeldig! Vooral Honey vond nadat ze eventjes aan het idee had kunnen wennen het model in zichzelf, en poseerde prachtig voor de camera. Wat een lieverds, allebei!

Op de roze achtergrond kregen we het zelfs even voor elkaar om de dames, die allebei lekker eigenwijs druk zijn, naast elkaar te laten poseren, en nadat we ook op deze achtergrond nog wat foto’s met de baasjes erbij hadden gemaakt, zat de fotoshoot er alweer op.

Ik vond het hartstikke leuk om deze fotoshoot te hebben mogen doen, en om kennis te hebben mogen maken met Honey en Puckie, en hun baasjes.

Hoe vinden jullie de eerste foto’s van de dames geworden?
Hondenfotografie Hillegom - foto van de fotoshoot voor Boomers Honey en Puckie

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Hillegom?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor Boomers Honey en Puckie
Mirjam Romijndecember 14, 2013 - 3:58 pm

Mooie dames…

Mirjamdecember 14, 2013 - 4:59 pm

Hey meisje,
Wat een mooie dames zijn dit. Zo lief zoals ze uit hun oogjes kijken… Het lijken wel volleerde modellen hoor, zo mooi als ze daar zitten…
Prachtige shoot en trots ben ik weer…
Liefs van mij,
XXX

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu