Hondenfotografie Hillegom – Dier & Baasje fotoshoot voor Labrador Rex

Hondenfotografie Hillegom - Foto van de Dier en Baasje fotoshoot voor Labrador Rex, in de studio

Hondenfotografie Hillegom – Dier & Baasje fotoshoot voor Labrador Rex

Afgelopen zondag kwam de prachtige zwarte Labrador Rex met zijn baasjes bij mij in de studio, in Hillegom, voor een gezellige Dier & Baasje fotoshoot. Michelle had een paar weken geleden contact met mij opgenomen, om de shoot te boeken, en zondag was het zover!

Rex was in eerste instantie nog een klein beetje zenuwachtig, het gebeurt tenslotte niet iedere dag dat je als hond in een fotostudio terecht komt voor een fotoshoot, maar gelukkig kwam hij al vrij snel tot rust, en konden we een aantal superplaten van hem schieten op de crèmekleurige achtergrond. Uiteraard maakten we ook wat foto’s met zijn baasjes erbij, voordat we overgingen op de lichtgrijze achtergrond, en we er een tennisballetje bij pakten. En laat Rex nu net helemaal verzot zijn op tennisballen ;-) Ik werd getrakteerd op een paar prachtige alerte blikken, en we konden zelfs een paar supertoffe foto’s schieten van Rex die naar het balletje springt. Nadat we ook op de grijze achtergrond wat foto’s met de baasjes erbij gemaakt hadden, wisselden we naar de laatste kleur: turquoise.

Ik vond het een supertoffe shoot, en vond het hartstikke leuk om met Rex en zijn baasjes kennis te hebben mogen maken. Michelle, bedankt dat ik deze shoot voor jullie mocht doen, en ik hoop dat je deze eerste foto’s mooi vindt!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Hillegom?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotografie Hillegom – Dier & Baasje fotoshoot voor Labrador Rex
Mirjam Kooimei 22, 2013 - 5:30 pm

Geweldige foto’s van een prachtige lab.dacht eerst dat het onze beau was ;-)

Sanne Van de Bergmei 22, 2013 - 5:55 pm

Tnx Mirjam! Die zwarte labs zijn ook allemaal even geweldig he :-)

Mirjam Romijnmei 22, 2013 - 6:06 pm

Hey meisje, wat een prachtige foto’s weer. Wat een super mooie labrador is Rex. Hij staat er zo geweldig op elke keer, zelfs op die foto waar hij nog niet zo alert is, maar juist heel ontspannen ligt toe te kijken… schattig… Heel mooie shoot en ik geloof vast dat de baasjes hier heel blij mee zullen zijn… XX

Wilcomei 22, 2013 - 6:44 pm

Hallo Sanne,

Wat een prachtige foto’s van onze trouwe vriend Rex.
Je kan zien dat de foto’s met passie voor het vak gemaakt zijn.
Wij zijn in ieder geval heel tevreden met dit resultaat.
Ben benieuwd naar de rest!!

Groetjes van een blije baas.

Mirjam Kooimei 22, 2013 - 6:47 pm

ja heb een zwak voor (zwarte) labbies…hier niks anders meer ;o)

Mirjammei 22, 2013 - 7:08 pm

Hey meisje,
Wat een prachtige shoot weer. Zo prachtig, deze mooie zwarte Rex tegen die geweldige achtergrondkleuren. De baasjes van Rex zullen hier vast heel blij mee zijn, niet te missen…
En heel binnenkort zal er een andere zwarte labrador regelmatig op jouw achtergrondkleurtjes liggen hè…? Daar zullen we vast vaak mooie platen van tegenkomen…haha…
Trots, dat ben ik!!
Liefs van mij,
XXX

Sanne Van de Bergmei 22, 2013 - 7:10 pm

Dank je wel mam!

Sannemei 22, 2013 - 8:11 pm

Hoi Wilco,

Super dat jullie de foto’s zo mooi vinden, en dat jullie zo tevreden zijn! Daar word ik blij van :-) Jullie hebben een geweldige hond!

Groetjes,
Sanne

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu