Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor Jack Russell Tessa

Hondenfotografie Hillegom - Foto van de Dier en Baasje fotoshoot voor Jack Russell terrier Tessa van 14

Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor Jack Russell Tessa

Afgelopen maandag had ik de gezellige kleine Jack Russell Tessa en haar baasjes bij mij op bezoek in de studio, voor een Dier & Baasje fotoshoot. Tessa is al 14, en niet helemaal gezond meer, dus haar bazinnetje wilde heel graag nog een serie mooie foto’s van haar laten maken. Ze mailde mij daarvoor, en afgelopen maandag spraken we af voor de shoot.

Tessa was een beetje nerveus, en had stiekem niet zo heel erg veel zin om op de foto te gaan. Maar met snoepjes en speeltjes kregen we het gelukkig toch voor elkaar om haar op het achtergrondpapier te laten staan. Ik schoot iedere keer snel wat foto’s, voordat Tessa weer besloot dat ze liever verder ging met haar inspectie van de studio. En geef haar eens ongelijk ;-) Uiteraard hebben we ook een aantal mooie foto’s van Tessa samen met haar baasjes gemaakt, en gelukkig vond Tessa dat veel minder eng. Het is natuurlijk ook niet niks, om als klein hondje op leeftijd ineens volop in de spotlight te staan! Maar Tessa heeft het geweldig gedaan, en ik ben zelf erg tevreden met het eindresultaat van de shoot. Ik hoop dat de baasjes van Tessa deze eerste foto’s ook mooi zullen vinden!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Hillegom?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor Jack Russell Tessa
Mary Eatonjuni 14, 2013 - 7:57 am

Wat zijn de foto’s mooi geworden! Geweldig resultaat zeker gezien het feit dat Tessa niet lang bleef poseren! Echt een mooie herinnering.

Mirjam Romijnjuni 14, 2013 - 5:36 pm

Wat een schatje, deze lieve Tessa. Ondanks haar hoge leeftijd toch nog een poseer-sessie en dan zo waardig blijven. Ik vind het weer prachtig…

Mirjamjuni 14, 2013 - 6:37 pm

Hey meisje,
Wat heb je weer een prachtige foto’s gemaakt van deze lieve oude dame. Ondanks haar hoge leeftijd staat ze toch heel waardig op de foto. Ik vind het echt een schatje… De kleur van de achtergrond vind ik ook super gekozen, kleurt zo mooi bij Tessa…
Ik blijf maar trots hoor…
Liefs van mij,
XXX

Oumar Senoujuni 14, 2013 - 9:08 pm

Ik vind Tessa een van mooiest hond ooit een ik hoop haar nog lang en geleukig te zien .

Sanne Van de Bergjuni 15, 2013 - 2:24 pm

Super dat je ze mooi vindt Mary! Tessa is een ontzettend leuke hond, en ik vond het super om met jullie alledrie kennis te hebben mogen maken :-)

Sanne Van de Bergjuni 15, 2013 - 2:27 pm

Cute is ze he, die Tessa :-) Leuke hond!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu