Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor Engelse Bulldog Buddha

Hondenfotografie Hillegom - Foto van de Dier&Baasje fotoshoot voor Engelse Bulldog Buddha

Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor Engelse Bulldog Buddha

Afgelopen dinsdag was Joanna bij mij in de studio, voor een gezellige Dier&Baasje Fotoshoot voor haar en haar Engelse Bulldog Buddha.

Buddha ging bij aankomst in de studio eerst even op z’n gemakje een rondje door de ruimte, om alles eens even lekker te kunnen bekijken en besnuffelen, en toen hij zover was, begonnen we met fotograferen. We startten de shoot op de witte achtergrond, en wisselden halverwege naar een (overigens nieuwe!) donkerblauwe achtergrondrol. Buddha gedroeg zich geweldig, en hoewel hij het best een beetje warm had, met alle studiolampen op zich gericht, wilde hij wel heel graag met zijn bazinnetje knuffelen voor de foto. Ook voor een paar portretjes van hem alleen wilde hij wel poseren :-)

Ik vond het een ontzettend leuke fotoshoot, en vond het geweldig om met Joanna en Buddha kennis te hebben mogen maken. En natuurlijk hoop ik dat Joanna deze eerste foto’s mooi zal vinden!

Hoe vinden jullie ze?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor Engelse Bulldog Buddha
Mirjam Romijnseptember 27, 2013 - 2:20 pm

Wat een heerlijke shoot. Prachtige foto’s zijn het geworden. Ik ben trouwens helemaal fan van je nieuwe indigo-blauwe achtergrond, wat een mooie kleur…

Mirjamseptember 27, 2013 - 3:22 pm

Hey meisje,
Ik vind het weer prachtig. Wat een mooie foto’s heb je weer gemaakt. Deze achtergrond ken ik nog niet van je, zoals je zegt, deze is nieuw. Ik ben helemaal weg van de prachtige indigo-blauwe kleur. Wat ontzettend mooi. Zowel hond als baasje komen er fantastisch op uit… Het kan niet missen of de foto’s worden zeer gewaardeerd…
Ik ben en blijf trots.
Liefs van mij,
XXX

Roos Vinkedecember 3, 2013 - 10:37 am

Wauw! Dit wil ik ook met mijn Engelse Bulldog!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu