Hondenfotografie Hillegom – Engelse Mastiff pup Taff

Hondenfotografie Hillegom - Foto van de fotoshoot voor Engelse Mastiff Taff, in de studio

Hondenfotografie Hillegom – Engelse Mastiff pup Taff

Afgelopen dinsdag had ik de mooie kleine Engelse Mastiff pup Taff in de studio, van twaalf weken. Zijn bazinnetje had een fotoshoot voor hem en haar twee zoons samen geboekt, en afgelopen dinsdag was het zover!

We begonnen de shoot met wat foto’s van de jongens met Taff samen, en gingen daarna verder met foto’s van Taff alleen. Wat een ontzettende lieverd, en wat is hij mooi! Ik noemde hem eerder klein, en op dit moment is hij dat ook nog wel, maar hij zal gaan uitgroeien tot een prachtige grote hond! Omdat hij nog erg jong is, vond hij het best een beetje moeilijk om netjes te blijven zitten of liggen voor de foto, maar we hebben uiteindelijk, met wat geduld en omkooptechnieken, een prachtige serie foto’s van deze ontzettend lieve en mooie hond kunnen maken. Ik vond het hartstikke leuk om met hem en zijn baasjes kennis te hebben mogen maken, en ik hoop dat ze deze eerste foto’s mooi zullen vinden!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Hillegom?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotografie Hillegom – Engelse Mastiff pup Taff

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu