Hondenfotografie Hillegom en Noordwijk – Fotoshoot voor Linck en Kendra

Hondenfotografie Hillegom en Noordwijk - Foto van de fotoshoot voor Linck en Kendra

Hondenfotografie Hillegom en Noordwijk – Fotoshoot voor Linck en Kendra

Afgelopen zaterdag waren de twee prachtige en lieve mastinmixen Linck en Kendra bij mij in de studio, voor een gezellige Dier&Baasje fotoshoot met hun baasjes. 

We begonnen de shoot met het maken van een aantal foto’s van dit mooie duo samen, en maakten vervolgens foto’s van iedere hond apart, beginnend met Linck. Linck vond het allemaal best een beetje spannend, dus we namen lekker rustig de tijd om hem eerst te laten wennen aan de studio, voordat we zijn portretten schoten. Wat een mooie vent :-)

Na Linck maakten we eerst een paar foto’s van beide honden met de baasjes erbij, en daarna was Kendra aan de beurt, die me trakteerde op een prachtige lighouding, waarbij ze haar voorpoten over elkaar sloeg. Geweldig om te zien, en te fotograferen natuurlijk!

Toen we klaar waren in de studio, stapten we in de auto, en vertrokken we naar het strand, voor het laatste deel van de fotoshoot. Hier konden Linck en Kendra lekker hun energie kwijt, en kon ik een stel supertoffe platen schieten van twee enthousiast spelende honden. Heerlijk! Ook hier maakten we nog een paar foto’s met de baasjes erbij, en toen zat de fotoshoot er alweer op.

Ik vond het hartstikke leuk om kennis te hebben mogen maken met Linck, Kendra en hun baasjes, en ik hoop dat de baasjes deze eerste foto’s mooi zullen vinden!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Hillegom?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotografie Hillegom en Noordwijk – Fotoshoot voor Linck en Kendra
Mirjam Romijnoktober 9, 2013 - 2:15 pm

Wat een mooi en lief stel, deze Linck en Kendra samen….

Mirjamoktober 9, 2013 - 3:16 pm

Hey meisje,
Ik vind je studio-foto’s altijd heel erg mooi, maar ik kan ontzettend genieten van foto’s van dieren in de natuur. Wat heerlijk om ze zo te zien spelen op het strand… Ze hadden het duidelijk heel erg naar hun zin…
Prachtig gedaan!!
Trots, dat ben ik…!
Liefs van mij,
XXX

Ferdi Duijzendoktober 9, 2013 - 9:27 pm

Dat zijn mijn mooie matties

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu