Hondenfotografie Hillegom en Heemstede – Herderkruising Romy

Hondenfotografie Hillegom - Foto van de fotoshoot voor Herder kruising Romy

Hondenfotografie Hillegom en Heemstede – Herderkruising Romy

De prachtige Herder x Collie kruising Romy was pas bij mij in de studio, voor een gezellige fotoshoot. Haar baasje had de shoot een poosje geleden bij mij geboekt, en ze wilde graag een gecombineerde fotoshoot doen, zowel binnen in de studio, als buiten. Superleuk natuurlijk! Zo gezegd, zo gedaan, en zo begonnen we de shoot in de studio voor de crèmekleurige achtergrond.

Romy poseerde de sterren van de hemel, en hoewel ze het zeker in het begin allemaal best een beetje raar vond, deed ze het super tijdens de shoot. We konden een hele toffe serie foto’s schieten van een keurig zittende, liggende en staande Romy :-) Vervolgens was het tijd voor het buitengedeelte. We reden hiervoor naar Heemstede, naar het Groenendaalse bos, waar honden los mogen lopen en waar ik zelf ook altijd graag kom met mijn eigen hond. Nadat Romy even de tijd gekregen had haar energie een beetje kwijt te raken, maakten we ook hier weer een heel stel foto’s. Zowel geposeerde foto’s als actiefoto’s met haar geliefde frisbee.

Ik vermoed dat ik wel weet welk deel van de fotoshoot Romy het leukst vond, maar ik vond ze zelf allebei even leuk om te doen ;-) Romy is een geweldige hond, en ik vond het super om met haar en haar baasjes kennis te hebben mogen maken, en deze shoot voor hen te hebben mogen doen. En uiteraard hoop ik dat zij deze eerste foto’s mooi zullen vinden!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Hillegom of Fotoshoot hond?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotografie Hillegom en Heemstede – Herderkruising Romy

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu