Hondenfotografie Hillegom en Heemstede – Fotoshoot voor twee Labradors

Hondenfotografie Hillegom en Heemstede - Foto van de fotoshoot voor blonde labrador Ziva en zwarte labrador pup Amy

Hondenfotografie Hillegom en Heemstede – Fotoshoot voor Labradors Ziva en Amy

Afgelopen zaterdag waren de ontzettend lieve en gezellige labradors Ziva en Amy met hun baasjes bij mij in de studio, voor een fotoshoot. Mariska had een poosje geleden contact met mij opgenomen om de shoot te boeken als cadeau voor haar moeder, en wilde graag een gecombineerde studio/buitenshoot doen. Leuk!

We begonnen in de studio, met de cremekleurige achtergrond. Omdat Amy nog erg klein is, lieten we haar eerst even op haar gemakje de studio bekijken, en wennen aan de omgeving. Ondertussen maakten we alvast de foto’s van Ziva alleen. Hierna zetten we Amy naast Ziva om een aantal foto’s van de twee samen te maken, en vervolgens maakten we ook van Amy alleen een aantal foto’s. Wat een lieverds, allebei!

Toen we klaar waren met het fotograferen in de studio, vertrokken we richting Heemstede, naar het Groenendaalse Bos, om ook daar nog een aantal foto’s te maken. Ook hier maakten we een aantal geposeerde foto’s van de twee honden naast elkaar, maar ook een toffe serie actiefoto’s van een rennende Ziva en Amy. En helemaal tegen het einde van de shoot zochten we wat water op, want labradors zijn per slot van rekening dol op water, zodat ze ook nog even konden zwemmen. Of eigenlijk dachten we dat alleen Ziva zou zwemmen, want Amy had nog niet eerder gezwommen. Maar toen haar baasje een tak in het water gooide en Ziva er achteraan vloog, sprong Amy met veel enthousiasme ook het water in! Geweldig om te zien hoe zo’n ukkie dan weer drijfnat maar supertrots uit het water komt zetten, zich even lekker uitschudt, en dan weer gaat toekijken hoe haar vriendinnetje de ene na de andere tak uit het water haalt :-)

Ik vond het geweldig om deze shoot te hebben mogen doen, en om kennis te hebben mogen maken met deze twee prachtige honden en hun gezellige baasjes. En natuurlijk hoop ik dat de baasjes van Ziva en Amy blij zullen zijn met deze eerste foto’s!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Hillegom?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotografie Hillegom en Heemstede – Fotoshoot voor twee Labradors
Tilly Ammerlaanjanuari 20, 2014 - 9:28 pm

Die waterfoto’s prachtig!! Wil ik ook!!

Riet van der Zwet-Janssenjanuari 20, 2014 - 10:36 pm

Wat een geweldige waterfoto’s!

Mirjam Romijnjanuari 21, 2014 - 7:11 pm

Zo lief hoe de kleine het voorbeeld van de grote volgt…

Mirjamjanuari 21, 2014 - 8:13 pm

Hey meisje,
Deze zijn ook weer o zo mooi geworden. Zowel de foto’s in de studio, als de foto’s in Groenendaal. Wat een prachtig gezicht dat de kleine ook zo dapper het koude water in ging…
De laatste foto van al die waterdruppels om Ziva is echt geweldig mooi…
Trots!!
Liefs van mij,
XXX

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu