Hondenfotografie Hillegom en Heemstede – Fotoshoot voor Iker en Cooper

Hondenfotografie Hillegom en Heemstede - Foto van de fotoshoot voor Iker en Cooper

Hondenfotografie Hillegom en Heemstede – Fotoshoot voor Iker en Cooper

Afgelopen zaterdag had ik het erg lieve en mooie hondenduo Iker en Cooper op bezoek in de studio, voor een gezellige fotoshoot. De baasjes van Iker en Cooper hadden een poosje geleden contact met me opgenomen, om een fotoshoot voor hen te boeken. Ze gaven aan graag zowel foto’s te willen in studiosetting als buiten, dus we startten afgelopen zaterdag met foto’s bij mij in de studio, op de cappuccinokleurige achtergrond. We maakten foto’s van zowel beide honden samen als individueel, en toen we daar klaar mee waren, vertrokken we richting Heemstede, voor het tweede deel van de fotoshoot, bij het Groenendaalse Bos.

Ook hier maakten we natuurlijk een aantal mooie portretten van beide honden, maar toen mochten de honden even lekker rennen en razen, en waren de vachten binnen no-time niet zo netjes meer als tijdens het studiogedeelte van de shoot ;-)

Ik vond het een ontzettend leuke fotoshoot, en vond het geweldig om met deze twee superhonden en hun baasjes kennis te hebben mogen maken! Ik hoop dat ze deze eerste foto’s mooi zullen vinden!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Hillegom?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotografie Hillegom en Heemstede – Fotoshoot voor Iker en Cooper
Tessa Ketting-Huijgenseptember 12, 2013 - 3:35 pm

Hoi Sanne, is niet eerlijk te zeggen over je eigen honden, maar wat staan ze er leuk op :-) Ben benieuwd naar het eindresultaat. Dank je wel voor zatedag. Wij hebben het erg leuk gevonden zeker met dit als resultaat. Zelfs nog actie foto`s van de speedy Gonzales :-)

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu