Hondenfotografie Hillegom en Heemstede – Duitse Herder pup Wolf

Hondenfotografie Hillegom en Heemstede - Foto van de fotoshoot voor Duitse Herder pup Wolf

Hondenfotografie Hillegom en Heemstede – Duitse Herder pup Wolf

Afgelopen maandag was de ontzettend schattige Duitse Herder pup Wolf bij mij op bezoek in de studio, samen met zijn baasjes, voor een gezellige fotoshoot. Zijn baasje had een gecombineerde binnen- en buitenfotoshoot geboekt voor hem, en wilde graag foto’s nu hij nog zo heerlijk klein is. Hij is pas tien weken oud, en ik moet zeggen, vanaf het moment dat hij de studio binnen kwam drentelen was ik fan!

We begonnen de shoot met een aantal foto’s in de studio, nadat Wolf eerst de boel op zijn gemakje had verkend. Omdat hij onderweg in de auto heerlijk had liggen slapen, was hij enorm energiek, en wilde hij stiekem liever niet stilzitten voor de foto. We besloten daarom eerst naar het Groenendaalse bos in Heemstede te gaan, voor het buitengedeelte, zodat hij eerst wat energie kwijt kon. Het was de eerste keer dat hij in een bos was, dus hij keek z’n ogen uit natuurlijk! Hier en daar kwamen we andere honden tegen, en ook die waren uiteraard vreselijk interessant, maar Wolf deed het geweldig in het bos. Binnen de kortste keren schoten we een serie hele toffe foto’s, tussen de bladeren op de paden en op de met mos begroeide boomstammen.

Inmiddels begon hij wel een beetje moe te worden, dus keerden we weer terug naar de studio in Hillegom, voor de rest van de fotoshoot. Omdat hij buiten lekker z’n ei kwijt had gekund, was hij nu een tikkeltje rustiger in de studio, en konden we ook daar een toffe serie foto’s schieten. We schoten ook een paar foto’s met een door mijzelf gemaakte kerst-/elfenmutsje (ik heb er meer gemaakt, meer resultaten met de mutsjes volgen binnenkort!), en ook een paar in de hangmat. Hij vond het allemaal prima :-)
Wat een heerlijk hondje is Wolf, en wat vond ik het super om met hem en zijn baasjes kennis te hebben mogen maken! Ik hoop dat zij de foto’s mooi zullen vinden.

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Hillegom of Fotoshoot hond?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotografie Hillegom en Heemstede – Duitse Herder pup Wolf
Julie van der Maasoktober 26, 2014 - 8:19 pm

Echt TE gaaf Sanne!! Onwijs bedankt! Komen zeker bij je terug! Ze is iedereen aan te bevelen!

Maria van Dijkoktober 27, 2014 - 8:48 pm

Wat zijn ze weer superleuk! Die in de hangmat met van die slaperige oogjes, prachtig, je zou hem zo nog even in slaap schommelen…

Mirjam Romijnoktober 28, 2014 - 6:37 am

Wat een prachtige serie foto’s weer. Zo’n heerlijk speelse pup is Wolf duidelijk… super gedaan.

Mirjamoktober 28, 2014 - 7:38 am

Hey meisje,
Wat een heerlijke serie is dit ook weer geworden. Die kleine Wolf kon zich even heel fijn uitleven in het bos, dat is duidelijk te zien. Die foto dat hij met dat brok hout aan komt lopen, met die oortjes zo naar achteren… heerlijk!
En de foto’s in de studio zijn ook prachtig. Zo in die hangmat, je zou er bijna bij gaan liggen hihi…
Trots, what else…
Liefs van mij,
XXX

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu