Hondenfotografie Hillegom – Dwergteckel en Jack Russell Terriër

Hondenfotografie Hillegom - Fotoshoot voor een Dwergteckel en Jack Russell TerriërHondenfotografie Hillegom – Dwergteckel en Jack Russell Terriër

Begin februari waren de leuke Dwergteckel Teuntje en haar vriendinnetje, Jack Russell Terriër Cato, bij me op bezoek in de studio, voor een gezellige fotoshoot voor hen samen. Eén van hun baasjes had de fotoshoot geboekt als verrassing voor het andere baasje van deze twee lieverds, zo leuk! Ik vind het altijd geweldig als ik op zo’n manier kan meewerken aan een super tof en persoonlijk verjaardagscadeau. Want zeg nou zelf: wat is er leuker dan op je verjaardag een serie mooie foto’s krijgen van je geliefde viervoeter?

Nadat we Teuntje en Cato eventjes de tijd hadden gegeven de studio te verkennen, begonnen we met fotograferen. We maakten eerst een aantal foto’s van iedere hond individueel op de door hun baasje uitgekozen crèmekleurige achtergrond, voordat we verder gingen met foto’s van hen samen. Beide honden zijn nog lekker jong, en, zoals het hun ras stiekem betaamt, lekker koppig ;-) Gelukkig werkten ze allebei prima mee, en konden we binnen de kortste keren een toffe serie foto’s van hen schieten.

Ik vond het super om deze fotoshoot te hebben mogen verzorgen, en om kennis te hebben mogen maken met Teuntje en Cato en hun baasje. Ik hoop dat zij (en haar partner!) de foto’s mooi vindt :-)

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Hillegom?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotografie Hillegom – Dwergteckel en Jack Russell Terriër
Mirjam Romijnmaart 19, 2016 - 7:37 pm

Wat zijn ze ontzettend leuk, deze twee schatjes. Ik ben er helemaal weg van.

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu