Hondenfotografie Hillegom – Dier en Baasje fotoshoot voor een teckel

Hondenfotografie Hillegom - Dier en Baasje fotoshoot voor een TeckelHondenfotografie Hillegom – Dier en Baasje fotoshoot voor een teckel

Half november was de leuke kleine Teckel Jans bij me op bezoek in de studio, samen met haar baasje, voor een gezellige fotoshoot. Haar baasje had de fotoshoot cadeau gekregen, ik vind dat altijd zo lief! Voor veel mensen is hun huisdier toch een onderdeel van het gezin, en hoe leuk is het dan om een serie mooie foto’s van hem, haar, of van jullie samen cadeau te krijgen?

Nadat we Jans even de tijd hadden gegund om de studio op haar gemakje te bekijken en besnuffelen, begonnen we met fotograferen. Eerst een aantal foto’s van Jans alleen, en daarna samen met haar baasje. Zoals het een echte Teckel betaamd, heeft Jans een lekker sterk eigen willetje, en zo gebeurde het dat zij bepaalde wat er wanneer gebeurde tijdens de shoot, en wanneer we pauze namen. Prima natuurlijk, het moet ook voor haar leuk blijven!

Stiekem wilde ze eigenlijk helemaal niet in haar eentje op de foto, ze wilde veel liever knuffelen en spelen met haar baasje. En geef haar eens ongelijk! We konden gelukkig wel een aantal foto’s van haar alleen schieten, en maakten de rest gewoon lekker samen met haar baasje erbij.

Ik vond het hartstikke leuk om met Jans en haar baasje kennis te hebben mogen maken, en ik hoop dat zij blij is met de gemaakte foto’s.

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Hillegom, of Dier en Baasje fotoshoot?

Wil je ook zo’n toffe Dier en Baasje fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotografie Hillegom – Dier en Baasje fotoshoot voor een teckel

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu