Hondenfotografie Hillegom – Dier en Baasje fotoshoot voor een Pomeriaan

Hondenfotografie Hillegom - Foto van de Dier en Baasje fotoshoot voor een PomeriaanHondenfotografie Hillegom – Dier en Baasje fotoshoot voor een Pomeriaan

Twee jaar geleden mocht ik een erg leuke Dier en Baasje fotoshoot schieten voor de geweldige Pomeriaan Vin, en enkele weken geleden nam zijn baasje opnieuw contact met me op, voor een nieuwe afspraak. Ze is een jaar geleden bevallen van een prachtige dochter, en als verrassing voor haar vriend wilde ze graag opnieuw een Dier en Baasje fotoshoot bij me boeken. Ditmaal voor Vin en haar dochter samen :-)

Nadat we Vin eerst even de tijd hadden gegeven aan de studio te wennen (de vorige shoot was bij hen thuis, dus hij was nog nooit in de studio geweest), en zijn kleine bazinnetje haar mooiste jurkje aangetrokken hadden, begonnen we met de shoot op de crèmekleurige achtergrond. Ze deden het allebei geweldig! Werken met zowel een hond als een klein kindje is extra moeilijk, omdat je geen van beiden kunt uitleggen wat je precies wil, maar met voldoende rustmomentjes voor allebei tussendoor konden we gelukkig een hele mooie serie foto’s schieten. Natuurlijk hebben we ook een aantal mooie platen van Vin alleen geschoten, en hebben we tegen het einde van de shoot ook nog even een roze achtergrond erbij gepakt, voor het project waar ik eerder al over verteld heb op het blog, om een portretje van Vin voor een lekker felle achtergrond te kunnen schieten.

Ik vond het super om wederom een Dier en Baasje fotoshoot voor deze ontzettend lieve Pomeriaan en zijn baasjes te hebben mogen verzorgen, en ik hoop dat zij blij zijn met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie of Dier en Baasje fotoshoot?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog, er staan voorbeelden op van zowel studioshoots als buitenshoots), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dier en Baasje fotoshoots!

Mirjam Romijnmei 20, 2015 - 12:18 pm

Ik ben verliefd… twee keer….. op Vin en op dat lieve schattige meisje… Wat een mooie foto’s… Daar zullen de ouders heel blij mee zijn… kan niet missen…

mmei 20, 2015 - 2:19 pm

Hey meisje,
Wat ongelooflijk mooi en lief, zowel Vin als dat kleine schatje… wat een prachtige foto’s zijn dat… ik ben er stil van, en helemaal ontroerd…
En trots, niet te vergeten, dat jij dat gemaakt hebt…
Liefs van mij,
XXX

Marianne Tausent-Waltmansjuni 4, 2015 - 7:18 pm

Wat een snoezepoezen !

Sabrina van Velzenaugustus 5, 2015 - 11:25 am

Hele mooie foto’s, Ik heb een vraagje wat voor een pomeriaan is het?

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu