Hondenfotografie Hillegom – Dier en Baasje fotoshoot Labradormix Fie

Hondenfotografie Hillegom - Foto van de Dier en Baasje fotoshoot voor Labradormix FieDier en Baasje fotoshoot voor Labradormix Fie

Half februari was de ontzettend vrolijke en gezellige Labradormix Fie bij me op bezoek in de studio, voor een Dier en Baasje fotoshoot met haar baasje Iris. Nadat we Fie eerst op haar gemakje de studio hadden laten verkennen, begonnen we de shoot met foto’s van Fie alleen. Fie luisterde geweldig, en hoewel ze nog erg jong is en dus soms wat snel afgeleid, deed ze keurig wat er van haar gevraagd werd. Ze poseerde de sterren van de hemel!

Nadat we voldoende foto’s van Fie alleen hadden geschoten, gingen we verder met foto’s maken van Fie en Iris samen. Iedereen die dit duo ontmoet, ziet meteen dat ze ontzettend veel om elkaar geven, en dat zie je volgens mij ook prima terug in de foto’s :-)

Sinds begin dit jaar ben ik begonnen met een klein bij-projectje voor alle fotoshoots die ik in de studio schiet: portretjes op een felgekleurde achtergrond. Ik heb een heleboel toffe kleurtjes smalle achtergrondrollen die ik bijna niet gebruik, en dat vind ik stiekem best een beetje zonde. Dus heb ik een apart hoekje ingericht in de studio, waar we tegen het einde van iedere fotoshoot nog even een portretje van het dier schieten met een lekkere vrolijke achtergrondkleur. Iris koos voor Fie voor een turquoise achtergrond, en ik had het zelf niet beter kunnen uitkiezen! De mintgroene kleur past perfect bij de zwarte vacht van Fie.

Ik vond het super om deze gezellige Dier en Baasje fotoshoot te hebben mogen verzorgen voor Iris en Fie, en ik hoop dat Iris blij is met de foto’s!

Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie of Dier en Baasje fotoshoot?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe dier en baasje fotoshoot boeken voor je hond en jezelf? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Iris Elena Huntinkmaart 6, 2015 - 3:53 pm

Super mooie foto’s zijn ben er super blij mee en Fie deed echt heel erg de best bedankt voor de mooie foto’s van mij en Fie

Mirjam Romijnmaart 6, 2015 - 5:16 pm

Wat een prachtig dier is Fie, net als haar baasje Iris, beiden heel mooie dames… Ze staan er prachtig op!

Mirjammaart 6, 2015 - 6:16 pm

Hey meisje,
Zowel Iris als Fie staan super mooi op de foto… Je ziet duidelijk dat er een heel stuk labrador in Fietje zit… wat is ze mooi zeg…
Trots hoor, en dat blijft…
Liefs van mij,
XXX

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu