Hondenfotografie Hillegom – Dier en Baasje fotoshoot in de studio

Hondenfotografie Hillegom - Foto van de Dier en Baasje fotoshoot in de studioHondenfotografie Hillegom – Dier en Baasje fotoshoot in de studio

Begin oktober was de ontzettend leuke en lieve hond Belle samen met haar baasje bij me op bezoek in de studio, voor een gezellige Dier en Baasje fotoshoot in de studio. Haar baasje had de shoot cadeau gekregen van haar moeder, wat ontzettend lief!

Nadat we Belle even een poosje de tijd hadden gegeven om aan de studio te wennen, begonnen we met fotograferen op de grijze achtergrond. Belle deed het geweldig, ze luisterde prima naar haar bazinnetje en poseerde de sterren van de hemel. Belle’s favoriete speeltje was ook meegenomen naar de shoot, en we hebben daar dan ook meteen dankbaar gebruik van gemaakt, en een paar leuke foto’s van haar met het speeltje gemaakt. Vooral degene hierboven, waarbij ze heel vrolijk met haar pootje over het speeltje de camera in kijkt, vind ik zelf helemaal geweldig geworden.

Toen we klaar waren met het fotograferen van Belle alleen, maakten we de rest van de foto’s met het baasje samen. Je kunt zo zien dat deze twee een geweldige band hebben met elkaar, en dat niet alleen het baasje heel erg veel van Belle houdt, maar ook andersom!

Ik vond het super om met hen kennis te hebben mogen maken, en ik hoop dat de bazin van Belle blij is met de gemaakte foto’s! Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie of Dier en Baasje fotoshoot?

Wil je ook zo’n toffe Dier en Baasje fotoshoot boeken voor jou en je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotografie Hillegom – Dier en Baasje fotoshoot in de studio

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu