Hondenfotografie Hillegom – Dier en Baasje fotoshoot in de studio

Hondenfotografie Hillegom - Foto van de Dier en Baasje fotoshoot in de studio

Hondenfotografie Hillegom – Dier en Baasje fotoshoot in de studio

Eind november waren de gezellige hondjes Chessie en Snuffel bij me op bezoek, samen met hun baasjes, voor een Dier en Baasje fotoshoot in de studio.
Ze waren helemaal vanuit België naar de studio komen rijden voor een fotoshoot, wat een eer!

Nadat we Chessie en Snuffel eerst even rustig de tijd hadden gegeven de studio te bekijken en te besnuffelen, begonnen we rustig aan met fotograferen. Snuffel vindt veel nieuwe dingen best een beetje spannend, en had stiekem niet zo heel veel zin om op de foto te gaan. Daarom begonnen we met het fotograferen van Chessie, zodat Snuffel eerst kon zien dat Chessie niets vervelends overkwam ;-) Gelukkig vond hij het, omdat we hem lekker de ruimte hadden gegeven, later wel goed om te poseren voor de camera, en konden we ook van hem een aantal hele toffe foto’s schieten. We hebben zelfs een paar gave actiefoto’s van hem kunnen maken, waarbij hij naar een speeltje in de handen van één van de baasjes springt. Super tof!

Ook hebben we natuurlijk foto’s gemaakt van de honden samen met de baasjes, zowel met z’n viertjes als van ieder baasje apart met de honden. Ze hebben overduidelijk een hele goede band met elkaar, en de liefde die de honden voor hun baasjes voelen (en andersom!) zie je volgens mij prima terug in de foto’s.

Ik vond het hartstikke leuk om deze fotoshoot te hebben mogen schieten voor dit gezellige stel honden en baasjes, en vind het een grote eer dat ze speciaal voor mijn werk naar Hillegom zijn komen rijden!

Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie of Dier en Baasje fotoshoot in de studio?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotografie Hillegom – Dier en Baasje fotoshoot in de studio
Mirjam Romijnfebruari 5, 2015 - 1:54 pm

Wat een heerlijke shoot, met zowel de hondjes als de baasjes… Prachtig…!!

Mirjamfebruari 5, 2015 - 2:55 pm

Hey meisje,
Wat een prachtige shoot is dit weer geworden. Vooral die kleine vind ik super leuk… En het lijkt alsof iedereen het heel erg naar zijn of haar zin heeft gehad… met prachtige resultaten…
Trots, steeds…
Liefs van mij,
XXX

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu