Hondenfotografie Hillegom – Dier en Baasje fotoshoot voor Beagle Fay

hondenfotografie Hillegom - Foto van de Dier en Baasje fotoshoot voor Beagle Fay

Hondenfotografie Hillegom – Dier en Baasje fotoshoot voor Beagle Fay

Afgelopen vrijdag was de ontzettend lieve en mooie Beagle Fay bij mij in de studio, voor een gezellige Dier en Baasje fotoshoot voor haar en haar baasjes Jessica en Tom. Nadat Fay even een momentje de tijd genomen had om de studio op haar gemakje te bekijken, startten we met fotograferen op de cappuccinokleurige achtergrond. Fay is nog lekker jong, en heerlijk speels, en dat leverde een aantal erg grappige momentjes op. Bovendien doet ze erg veel voor een lekker snoepje, dus werden we getrakteerd op een heel repertoire aan  zitten, liggen, rollen en zelfs met de twee voorpootjes in de lucht. Geweldig! We maakten eerst een aantal foto’s van Fay alleen, voordat we verder gingen met het fotograferen van haar en haar baasjes samen.

Jessica had Fay ook opgegeven voor de Rashondendag op 1 december, maar omdat ze ook deze shoot geboekt had, besloten we de twee maar te combineren, zodat ze niet volgende week weer helemaal deze kant op hoeven te rijden. Dus maakten we tussendoor ook nog wat foto’s van Fay op de witte achtergrond. Die foto’s zal ik wel pas bloggen met de rest van de foto’s van de Rashondendag op 1 december ;-)

Vervolgens pakten we er nog even een lichtblauwe achtergrond bij, die ook wel erg mooi kleurde bij Fay’s vacht. Ook daar maakten we weer een aantal foto’s van Fay alleen bij, en toen zat de shoot er alweer op. Ik vond het hartstikke leuk om deze prachtige Beagle dame te hebben mogen fotograferen, en ik hoop dat haar baasjes deze eerste foto’s mooi zullen vinden!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf of Dier en Baasje fotoshoot?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotografie Hillegom – Dier en Baasje fotoshoot voor Beagle Fay
Jackie Speggle-Waggel's Xcaliburnovember 27, 2013 - 1:44 pm

Leuke foto’s !

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu