Hondenfotografie Hillegom – Dier & Baasje fotoshoot voor Chihuahua Ivy

Hondenfotografie Hillegom - Foto van de Dier & Baasje fotoshoot voor Chihuahua Ivy

Hondenfotografie Hillegom – Dier & Baasje fotoshoot voor Chihuahua Ivy

Gistermiddag was de ongelooflijk schattige kleine Chihuahua Ivy bij mij in de studio, voor een gezellige Dier & Baasje Fotoshoot voor haar en haar baasje Kaylee. Kaylee had een poosje geleden contact met mij opgenomen, om een shoot voor haar lieveling te boeken, en gisteren was het dan zover :-)

Nadat Ivy eerst op haar gemakje de studio onderzocht had, startten we met fotograferen op de crèmekleurige achtergrond. We maakten eerst wat foto’s van Ivy alleen, en toen samen met haar baasje. Ivy deed het geweldig! Ze luisterde ontzettend goed naar haar baasje, en ik werd op een aantal prachtige en tegelijkertijd schattige poses getrakteerd. Toen we klaar waren met de cremekleurige achtergrond, verwisselden we die voor de supertoffe knalroze, en maakten we ook daar nog een aantal foto’s van zowel Ivy alleen als van hen samen op.

Ik vond het een ontzettend leuke shoot, en vond het geweldig om met Ivy en haar baasje kennis te hebben mogen maken. En natuurlijk hoop ik dat Kaylee deze eerste foto’s mooi zal vinden!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotografie Hillegom – Dier & Baasje fotoshoot voor Chihuahua Ivy
Marthy Onderwateroktober 18, 2013 - 3:59 pm

Erg mooi geworden!

Mirjam Romijnoktober 18, 2013 - 4:23 pm

Wat een schatje, die ieniemienie hondje Ivy. Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt van beiden….

Mirjamoktober 18, 2013 - 5:24 pm

Hey meisje,
Wat een prachtige foto’s zijn dit geworden… Ik vind het een schatje, deze kleine Ivy. Zo aandoenlijk, met die grote ogen in dat kleine koppie. De foto waarop ze een pootje geeft vind ik het allermooist… Echt super gedaan weer…
Ik ben zo trots!
Liefs van mij,
XXX

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu