Hondenfotografie Hillegom – Dier & Baasje Fotoshoot voor Pomeriaan pup Maxie

Hondenfotografie Hillegom - Foto van de Dier & Baasje fotoshoot voor Pomeriaan pup Maxie

Hondenfotografie Hillegom – Dier & Baasje Fotoshoot voor Pomeriaan pup Maxie

Gelukkig nieuw jaar iedereen! Vanmiddag mocht ik mijn eerste fotoshoot van 2014 schieten, een Dier & Baasje fotoshoot voor de ongelooflijk schattige Pomeriaan pup Maxie. Maxie is bijna 14 weken oud, en piepklein! Pomeriaantjes zijn als volwassen honden natuurlijk al niet ontzettend groot (ik heb vorig jaar mei voor het eerst een Pomeriaan mogen fotograferen, het blogje hiervan vind je hier), maar wat zijn ze ontzettend cute als pup!

We begonnen met foto’s van Maxie alleen. Maxie luistert nu al geweldig naar zijn baasjes, en ging keurig zitten voor de foto. Staand poseren ging ook prima, en met een snoepje erbij werden we zelfs op een op zijn achterpoten staande Maxie getrakteerd :-) Omdat alle hondenspeeltjes die ik in de studio heb nog net ietsje te groot zijn voor hem, pakten we er ook nog even een kattenspeeltje bij. Wat een hit was dat! Maxie vond het helemaal geweldig om de veertjes die eraan hingen te ‘vangen’, en ging op een gegeven moment heerlijk rustig liggen knabbelen aan het speeltje.

Uiteraard maakten we ook een aantal foto’s van Maxie met zijn baasjes. Hij is een enorme knuffelkont, dus vond hij het helemaal niet erg om gezellig knuffelend met hen op de foto te gaan. Wat een lekker dier!

Wat een geweldige manier om het nieuwe jaar te starten, met het fotograferen van zo’n lief en leuk hondje, en zijn erg gezellige baasjes! Ik vond het super om met hen alledrie kennis te hebben mogen maken, en ik hoop dat de baasjes van Maxie deze eerste foto’s mooi zullen vinden!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Hondenfotografie Hillegom - Foto van de Dier & Baasje fotoshoot voor Pomeriaan pup MaxieHondenfotografie Hillegom - Foto van de Dier & Baasje fotoshoot voor Pomeriaan pup MaxieHondenfotografie Hillegom - Foto van de Dier & Baasje fotoshoot voor Pomeriaan pup MaxieHondenfotografie Hillegom - Foto van de Dier & Baasje fotoshoot voor Pomeriaan pup MaxieHondenfotografie Hillegom - Foto van de Dier & Baasje fotoshoot voor Pomeriaan pup MaxieHondenfotografie Hillegom - Foto van de Dier & Baasje fotoshoot voor Pomeriaan pup MaxieHondenfotografie Hillegom - Foto van de Dier & Baasje fotoshoot voor Pomeriaan pup Maxie

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe Dier & Baasje fotoshoot boeken voor je hond en jezelf? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotografie Hillegom – Dier & Baasje Fotoshoot voor Pomeriaan pup Maxie
Mirjam Romijnjanuari 2, 2014 - 6:59 pm

Wat een snoepie, past die in mijn jaszak….?

Mirjamjanuari 2, 2014 - 8:01 pm

Hey meisje,
Wat een schatje is dat zeg. Zoals ik bij je FB reactie al zei, past die in mijn jaszak? Dan zou het zo maar kunnen dat ik deze mee zou nemen. Maar goed dat ik niet in de buurt was dan… haha…
Je hebt hem prachtig op de foto’s gezet. Er schuilt nu al een heus model in hem… Geweldig om te zien…
Ik ben trots op je meisje…
Liefs van mij,
XXX

Gera ten Boschjanuari 23, 2014 - 6:13 pm

Wat een mooie foto’s en wat een schattig pommetje! Ik heb er al 2 en krijg op 2 maart een puppy erbij. Kun je een prijsindicatie geven voor zo’n mooie foto? Mvg Gera

Gera ten Boschjanuari 26, 2014 - 11:29 am

Dag Sanne, bedankt voor je reactie. Zoals ik al zei, op 2 maart ga ik onze nieuwe pup halen. Ik neem daarna zeker contact met je op. Ik twijfel nog even of ik dan foto’s van haar alleen wil of samen met de 2 andere pommetjes die ik al heb. Maar ik heb nog tijd om na te denken, haha. Nogmaals, je maakt hele mooie foto’s!

Margot Brugghejuni 29, 2015 - 11:14 am

Halloo
Dit zijn hele mooie fotos met hele mooi pomeriaantjes.
Ik zou graag ook zo een hond nemen maar vind niet echt waar.
Waar heb jij ze gekocht ?
grtjes

Sannejuni 29, 2015 - 11:17 am

Hoi Margot,

Dank je wel voor de complimenten over de foto’s! Dit hondje is niet van mij, ik fotografeer de honden van mijn klanten, en ik weet dus ook niet waar mensen hun honden gekocht hebben :-) Veel succes met je zoektocht!

Groetjes,
Sanne

Nbk Henk Pietdecember 1, 2015 - 12:09 pm

lief

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu