Hondenfotografie Hillegom – Dier en Baasje fotoshoot voor Boomer Moos

Hondenfotografie Hillegom - Foto van de dier en baasje fotoshoot voor Boomer Moos

Hondenfotografie Hillegom – Dier en Baasje fotoshoot voor Boomer Moos

Gisteren was de lieve kleine Boomer Moos bij mij in de studio, samen met haar baasjes, voor een gezellige Dier en Baasje fotoshoot. Susan had de shoot een poosje geleden geboekt voor haar mooie kleine hondje, en gisteren was het dan zover. Terwijl Moos op haar gemakje de studio verkende, kozen haar baasjes de beige en grijze achtergrondrollen uit om te gaan gebruiken tijdens de shoot, en we startten met fotograferen op de beige.

We maakten eerst wat foto’s van Moos met haar baasjes, en maakten daarna ook een aantal foto’s van Moos alleen. Ze wilde alleen stiekem liever bij haar baasje blijven zitten, en geef haar eens ongelijk :-) Gelukkig duurde dit niet heel erg lang, en zeker nadat we wat speeltjes tevoorschijn getoverd kwam het hondenmodelletje in haar naar boven. We maakten ook nog wat foto’s met de baasjes op de grijze achtergrond, en natuurlijk ook daarop weer een aantal van haar alleen, en tegen die tijd had ze helemaal de smaak te pakken. Liggen wilde ze niet, maar ik werd wel getrakteerd op allerlei lieve blikken de camera in. Wat een schatje!

Ik vond het super om deze shoot te hebben mogen doen, en ik hoop dat de baasjes van Moos deze eerste foto’s mooi zullen vinden!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Hillegom?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotografie Hillegom – Dier en Baasje fotoshoot voor Boomer Moos
Mirjamdecember 17, 2013 - 5:13 pm

Hey meisje,
Wat is dit ook weer een schatje zeg. Prachtige foto’s. Liggen wilde ze misschien niet, maar zo staand en zelfs rechtop op haar achterpoten is ze echt om te zoenen…
Het is weer een heel mooie serie foto’s geworden…
Nog altijd: Trots!
Liefs van mij,
XXX

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu