Hondenfotografie Hillegom – Chihuahua Yumi

Hondenfotografie Hillegom - Foto van de fotoshoot voor Chihuahua Yumi

Hondenfotografie Hillegom – Chihuahua Yumi

Eind november was de lieve kleine Chihuahua Yumi samen met haar baasjes op bezoek bij mij in de studio, voor een gezellige Dier & Baasje fotoshoot. Het bazinnetje van Yumi had deze voor haar verjaardag cadeau gekregen van haar vriend, zo lief!

Nadat we Yumi eerst even de tijd hadden gegeven om op haar gemakje de studio te verkennen, begonnen we met fotograferen. Ze hadden gekozen voor de cremekleurige achtergrond, omdat Yumi’s vacht daar mooi op uitkomt. Eerst schoten we een aantal foto’s van Yumi alleen, en daarna ook met de baasjes erbij. We maakten wat foto’s van hun drieën samen, maar ook van ieder apart met Yumi. En wat deed ze het goed! Natuurlijk was het allemaal best een beetje spannend, zeker als je nog zo jong bent (Yumi is pas net een half jaartje), maar ze deed het geweldig :-)

Ik vond het super om met dit gezellige hondje en haar baasjes kennis te hebben mogen maken, en om deze fotoshoot voor hen te hebben mogen verzorgen. Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie of Fotoshoot hond?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Mirjam Romijnjanuari 2, 2015 - 5:08 pm

Wat een schatje, deze Yumi… ik ben verkocht…haha…

Mirjamjanuari 2, 2015 - 6:09 pm

Hey meisje,
Ik vind het echt een schatje, maar ik denk dat ik sowieso een voorkeur heb voor de wat kleinere maatjes…hihi…
Super mooie foto’s heb je gemaakt van Yumi, ik ben fan…
Trots…
Liefs van mij,
XXX

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu