Hondenfotografie Hillegom – Chihuahua Mikey

Hondenfotografie Hillegom - foto van de fotoshoot voor Chihuahua Mikey

Hondenfotografie Hillegom – Chihuahua Mikey

Gistermiddag was de ontzettend leuke kleine Chihuahua Mikey met zijn bazinnetje bij me in de studio, voor een gezellige fotoshoot.

Nadat Mikey eventjes op zijn gemakje de studio had kunnen verkennen, begonnen we met fotograferen op de crèmekleurige achtergrond. Deze paste geweldig bij de vachtkleur van dit mooie kleine mannetje! In het begin vond Mikey het allemaal nog best een beetje spannend, en wilde hij liever bij zijn bazinnetje op schoot zitten en met haar knuffelen. Maar toen hij eenmaal door had dat het allemaal toch niet zo heel eng was, poseerde hij de sterren van de hemel :-)

Tussendoor wilde hij natuurlijk wel af en toe een knuffel of wat lekkers te snoepen, en geef hem eens ongelijk! Het is hard werken, zo’n fotoshoot, en daar mag natuurlijk best wat tegenover staan, hihi! Mikey heeft het geweldig gedaan, en we schoten binnen de kortste keren een serie supertoffe foto’s van hem. Ik vond het super om met hem en zijn bazinnetje kennis te hebben mogen maken, en ik hoop dat zij deze eerste foto’s van haar mooie mannetje mooi zal vinden!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Hillegom of Fotoshoot hond?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotografie Hillegom – Chihuahua Mikey
Mirjam Romijnaugustus 19, 2014 - 12:18 pm

Ik ben fan van Mikey… wat is hij leuk en lief!

Mirjamaugustus 19, 2014 - 1:19 pm

Hey meisje,
Je hebt het weer voor elkaar, een prachtige serie foto’s van een schat van een manneke… wat een liefje is Mikey, ik ben helemaal fan geworden…
En ik ben trots…natuurlijk…!
Liefs van mij,
XXX

Lidewij Lyaugustus 19, 2014 - 1:20 pm

super super mooi!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu