Hondenfotografie Hillegom – Cakesmash fotoshoot labrador Freyja

Hondenfotografie Hillegom - Cakesmash fotoshoot labrador FreyjaHondenfotografie Hillegom – Cakesmash fotoshoot labrador Freyja

Op 8 december is Freyja 1 jaar geworden, en dat hebben we gevierd! Net als mama Juno in april, kreeg ook zij een heuse cakesmash fotoshoot :-) Met een heerlijk kwarktaartje, die ze samen met haar moeder mocht delen. Binnen vijf minuten hadden ze de taart helemaal verorberd, en mocht Freyja haar cadeautje openmaken. Daar zat een piepspeeltje in, waar ze de rest van de ochtend heerlijk irritant mee geweest is, hihi!

Ook zusjes Puck, Balu, Jac en Noor, en broertjes Ivar, Luca en Gabber: gefeliciteerd met jullie verjaardag! In januari hebben we een heuse puppyreunie op de planning staan, dus dan ga ik alle pups en hun baasjes weer zien. Zo leuk! Ik ben benieuwd hoe iedereen opgegroeid is!

Ik heb ook een filmpje gemaakt van de fotoshoot, die vind je hier:

Alle foto’s nog even op een rijtje:

cakesmash-fotoshoot-labrador-freyja-1cakesmash-fotoshoot-labrador-freyja-3cakesmash-fotoshoot-labrador-freyja-2cakesmash-fotoshoot-labrador-freyja-4cakesmash-fotoshoot-labrador-freyja-12cakesmash-fotoshoot-labrador-freyja-8cakesmash-fotoshoot-labrador-freyja-15cakesmash-fotoshoot-labrador-freyja-16cakesmash-fotoshoot-labrador-freyja-19cakesmash-fotoshoot-labrador-freyja-21

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Hillegom?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond (misschien ook een cakesmash fotoshoot voor zijn of haar verjaardag?), of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk als hondenfotograaf? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotografie Hillegom – Cakesmash fotoshoot labrador Freyja

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu