Hondenfotografie Hillegom – Boxermixen Benji en Belle

Hondenfotografie Hillegom - Foto van de fotoshoot voor Boxermixen Benji en Belle

Hondenfotografie Hillegom – Boxermixen Benji en Belle

Gistermiddag waren de twee prachtige en ontzettend lieve Boxermixen Benji en Belle bij mij in de studio voor een fotoshoot. Claudia, hun baasje, had de shoot in december voor haar twee schatten geboekt, en gisteren was het dan zover.

We begonnen met de paarse achtergrond, die geweldig kleurt bij de vacht van Benji en Belle, en startten met foto’s van Benji alleen, zodat Belle, die nog erg jong is, eerst op haar gemakje de studio kon verkennen. Hierna maakten we een aantal foto’s van hen samen, en vervolgens nog een paar van Belle alleen. Wat een schatje is ze! Stiekem wilde ze liever knuffelen en spelen dan op de foto gaan, maar we hebben wel een mooie serie foto’s van haar kunnen schieten :-)

Toen we klaar waren met de paarse achtergrond wisselden we naar de beige, en begonnen we opnieuw met foto’s van Benji. Ook op deze achtergrond maakten we foto’s van de twee samen, en we eindigden de shoot met foto’s van Belle op de beige achtergrond. Op deze kleur schoot ik ook mijn persoonlijke favoriet van de serie, een foto van hen samen, waarbij ze naar elkaar toe gebogen zitten, alsof ze een klein onderonsje hebben met elkaar. Zo aandoenlijk!

Ik ben zelf erg happy met deze eerste foto’s van de fotoshoot, en ik hoop dat Claudia dat ook zal zijn! Claudia, bedankt dat ik deze shoot voor je mocht verzorgen, je hebt twee geweldige honden!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Hillegom?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotografie Hillegom – Boxermixen Benji en Belle
Mirjam Romijnjanuari 21, 2014 - 7:09 pm

Geweldige honden, deze knuffelaars Benji en Belle…

Mirjamjanuari 21, 2014 - 8:10 pm

Hey meisje,
Wat zijn ze mooi geworden, je foto’s van Benji en Belle. Ik vond het heel bijzonder om echt getuige te zijn van het fotograferen van deze prachtige knuffelaars…
Trots, dan ben ik…
Liefs van mij,
XXX

Annemarie Bennis-Lovinkjanuari 22, 2014 - 12:34 pm

Mooie honden! En ik ben fan van de paarse kleur, heel gaaf!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu