Hondenfotografie Driebergen – Dier & Baasje fotoshoot voor Hovawart Lola

Hondenfotografie Driebergen - Foto van de Dier & Baasje fotoshoot voor Hovawart Lola en haar baasjes

Hondenfotografie Driebergen – Dier & Baasje fotoshoot voor Hovawart Lola

Afgelopen maandag was ik in het mooie Driebergen, voor een gezellige Dier & Baasje fotoshoot voor de prachtige Hovawart Lola. Trudy, haar baasje, had de shoot een poosje geleden bij mij geboekt als cadeau voor haar oom Dick, die kort geleden 81 geworden is en dol is op Lola. Hij wilde heel graag eens samen met haar op de foto, en zo gezegd, zo gedaan :-)

We spraken af bij restaurant Klein Zwitserland, en wandelden gezamenlijk het aan de overkant van de weg gelegen bos in. Al gauw kwamen we enkele mooie plekjes tegen om foto’s te maken, en hoewel Lola het allemaal best een beetje vreemd en ook wel spannend leek te vinden, werkte ze geweldig mee en poseerde ze de sterren van de hemel naast Dick. We maakten een stel supertoffe foto’s van hen samen, maar uiteraard ook een aantal van Lola alleen. En toen één van haar favoriete speeltjes tevoorschijn gehaald werd, trakteerde ze ons zelfs op een paar erg gave actiemomentjes!

Ik vond het hartstikke leuk om met Lola en haar baasjes kennis te hebben mogen maken, en ik hoop dat Dick de foto’s mooi zal vinden (en Trudy natuurlijk ook!).

Hoe vinden jullie de eerste foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Driebergen of Fotoshoot hond?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotografie Driebergen – Dier & Baasje fotoshoot voor Hovawart Lola
Mirjam Romijnmei 22, 2014 - 8:37 pm

Wat een gave serie foto’s zeg, zo mooi met oom Dick en Lola… Ontroerend mooi!

Mirjammei 22, 2014 - 9:38 pm

Hey meisje,
Wat een mooie serie foto’s is dit geworden, bijna ontroerend zoals oom Dick samen met Lola op de verschillende foto’s staan. Vooral die waar duidelijk interactie is tussen Dick en Lola… super gedaan.
Ik ben trots, maar dat wist je al.
Liefs van mij,
XXX

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu