Hondenfotografie Dreumel – Labradors Youp en Teun

Hondenfotografie Dreumel - Foto van de fotoshoot voor labradors Joep en Teun

Hondenfotografie Dreumel – Labradors Youp en Teun

Vorige week woensdag was ik in het prachtige Gelderse plaatsje Dreumel, voor een gezellige Dier&Baasje fotoshoot voor labradors Youp en Teun, en hun baasjes. Marielle, de eigenaresse van deze twee prachtige honden, had een paar weken geleden contact met mij opgenomen om een fotoshoot te boeken voor hun op leeftijd zijnde zwarte labrador Youp en zijn vriendje Teun, een jonge blonde labrador, samen met henzelf natuurlijk. En vorige week woensdag was het zover!

We begonnen de fotoshoot bij hen thuis, en Youp was als eerste aan de beurt. Hij werkte, ondanks het feit dat hij het allemaal best spannend vond, geweldig mee, en binnen de kortste keren hadden we een stel prachtige foto’s van deze ontzettend lieve hond. Vervolgens was het de beurt aan Teun, die net ietsje speelser was, en alles één groot spelletje vond :-) Maar ook van hem hebben we natuurlijk een stel prachtige foto’s kunnen maken!

Nadat we ook een aantal foto’s van beide honden samen, en met de baasjes, hadden gemaakt, was het tijd om naar buiten te gaan om ook daar nog wat foto’s te maken. We gingen naar een mooi stukje veld bij de Waal, waar de honden heerlijk in het water konden spelen, en we ook nog wat foto’s konden maken van de twee honden met allebei hun baasjes samen.

Ik vond het een ontzettend leuke shoot, en vond het geweldig kennis te hebben mogen maken met deze twee prachtige labradors en hun baasjes! Ik hoop dat de baasjes van Youp en Teun deze eerste foto’s mooi zullen vinden!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Dreumel?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk als hondenfotograaf? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotografie Dreumel – Labradors Youp en Teun
Marielle Schiksmei 1, 2013 - 8:33 am

Nou Sanne, ik vind ze prachtig. ik ben erg benieuwd naar de rest. Bedankt

Lisette Holmei 1, 2013 - 10:11 am

mooie foto’s Mariëlle!

Truus van Haren-Kootmei 1, 2013 - 10:58 am

Echt super!!

Wilma Schiksmei 1, 2013 - 12:33 pm

Mooie!!!!!!!

Sanne Van de Bergmei 1, 2013 - 1:20 pm

Super dat je ze mooi vindt Marielle! Ik hoop de rest begin volgende week af te hebben :-) We houden contact!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu