Hondenfotografie Den Haag – Fotoshoot in het bos

Hondenfotografie Den Haag - Foto van de fotoshoot in het bos voor Engelse Staffordshire Terriër pup Tank

Hondenfotografie Den Haag – Fotoshoot in het bos voor Engelse Staffordshire Terriër Tank

Gisteren was ik in het mooie Ockenburgse bos in Den Haag, voor een fotoshoot voor de lieve Engelse Stafford pup Tank, van zes maanden. Zijn baasjes hadden de shoot een poosje geleden bij me geboekt, en gisteren was het zover!

We hadden geluk met het weer: de zon scheen en de temperatuur was werkelijk geweldig, heerlijke omstandigheden voor een bosfotoshoot dus! We spraken af op het parkeerterrein, en wandelden samen het bos in. Tank is een heerlijk energiek kereltje, en moest, logisch natuurlijk, eerst even wat stoom afblazen voordat hij zin had om rustig te poseren voor de camera. Een uitgelezen kans om wat renfoto’s te maken natuurlijk!

Toen Tank zijn eerste energie een beetje kwijt was, konden we hier en daar wat mooie foto’s van hem schieten terwijl hij zat, stond of lag, en aangezien hij dol is op takken, ontkwamen we er niet aan om ook daar een paar foto’s mee te maken ;-) Tank is een ontzettend lief en blij hondje, en het was een genoegen om dat vrolijke koppie te kunnen fotograferen!

Ik vond het geweldig om met Tank en zijn baasjes kennis te hebben mogen maken, en ik hoop dat ze deze eerste foto’s van hun mooie kleine mannetje mooi zullen vinden!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Den Haag?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotografie Den Haag – Fotoshoot in het bos voor Engelse Staffordshire Terriër Tank
Mirjam Romijnmaart 13, 2014 - 7:23 pm

Een prachtige shoot van een prachtige Tank! Vooral die ene tak-foto vind ik helemaal super, wat een schatje… haha…

Mirjammaart 13, 2014 - 8:24 pm

Hey meisje,
Je had zeker heel erg mooi weer gisteren, en ideaal voor een bosfotoshoot. Dan schijnt het licht zo mooi diffuus door de bomen heen… Je foto’s zijn weer super mooi, ik ben helemaal weg van die ene tak-foto… heerlijk!
Trots!!!
Liefs van mij,
XXX

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu