Hondenfotografie Den Haag – Dier & Baasje fotoshoot

Hondenfotografie Den Haag - Foto van de Dier en Baasje fotoshoot voor labrador Durak en cocker spaniel Luna

Hondenfotografie Den Haag – Dier & Baasje fotoshoot voor een Labrador en een Cocker Spaniel

Gisteren was ik in Den Haag, bij Jolanda thuis, voor een gezellige Dier & Baasje fotoshoot voor haarzelf, haar labrador Durak, haar ouders, en hun cocker spaniel Luna. Het was een gezellige boel!

We begonnen de fotoshoot bij Jolanda binnen, met een aantal studiofoto’s van beide honden alleen en met hun baasjes. Zowel Durak als Luna zijn allebei prachtige honden met een al even mooi karakter, en vonden het allemaal ook reuze spannend. Vooral Luna kon ontzettend schattig haar koppie scheef houden als ik haar op een bepaalde manier riep, wat natuurlijk onwijs leuk overkomt op de foto! Durak bruiste wat meer van de energie, maar ook van hem heb ik ontzettend mooie platen kunnen schieten, en vooral de ontzettend lieve foto’s van hem en Jolanda horen bij mijn favorieten van de dag.

Nadat we klaar waren met de foto’s binnen, trokken we onze winterjassen aan, en vertrokken we naar een nabijgelegen parkje voor wat toffe foto’s in de sneeuw van het hele gezin. Omdat de zon op dat moment al lekker laag stond, heb ik supergave foto’s kunnen maken met dat mooie zonnetje op de achtergrond, wat het koude, winterse landschap een heerlijk warm sfeertje geeft. Zo gaaf!

Ik vond het een ontzettend leuke shoot om te doen, en ik hoop dat Jolanda en haar ouders deze eerste foto’s mooi zullen vinden! Bedankt dat ik deze shoot voor jullie mocht verzorgen!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Den Haag?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk als hondenfotograaf? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotografie Den Haag – Dier & Baasje fotoshoot voor een Labrador en een Cocker Spaniel
Jolanda van Veenjanuari 25, 2013 - 10:59 am

Wowwwwwww! Wat zitten er mooie foto’s bij zeg! Heel erg blij mee en nu nog meer benieuwd naar de rest! Nogmaals bedankt Sanne!!! X

Sanne Van de Bergjanuari 25, 2013 - 11:11 am

Yay! Super dat je ze mooi vind! Heel erg graag gedaan, was een superleuke shoot!

Brigitta Van Veen Zijdenbosjanuari 25, 2013 - 11:12 am

Zeker Wowwwwwwwwwwwwwwww, wat een mooie foto’s, ook heel erg blij ermee en heel nieuwsgierig naar de rest. Bedankt Sanne, je bent in een woord FANTASTISCH!!!!!!!!!!

Sanne Van de Bergjanuari 25, 2013 - 11:19 am

Dat is nog eens een geweldige reactie om te krijgen! Heel erg graag gedaan! :-)

Patty Offersjanuari 25, 2013 - 11:24 am

leuk!!!

Claudia Dubbel Gjanuari 25, 2013 - 11:32 am

Super leuk!! Mooie plaatjes!

Sanne Van de Bergjanuari 25, 2013 - 12:37 pm

Dank je wel :-)

Sanne Van de Bergjanuari 25, 2013 - 12:37 pm

Dank je wel!

Patrick van den Nieuwenhofjanuari 25, 2013 - 12:39 pm

Wat een prachtbeesten!

Maris Naharjanuari 25, 2013 - 1:14 pm

wowww ontzettend gaaf zeg!!!

Sanne Van de Bergjanuari 25, 2013 - 1:58 pm

Dank je wel! :-)

Mirjam Romijnjanuari 25, 2013 - 4:29 pm

Hey meisje, wat een heerlijke foto’s weer, zo mooi in de sneeuw. Wat is dat toch zalig, dat je deze winterse omstandigheden zo mooi kan gebruiken voor je foto’s. Heerlijk licht is het buiten, daar heb je geen hulpmiddelen voor nodig. En de honden schijnen het allemaal heel erg fijn te vinden. Super shoot van twee prachtige dieren en hun lieve baasjes…

Mirjamjanuari 25, 2013 - 5:33 pm

Hey meisje,
En alweer zo’n mooie shoot van een stel prachtige honden. Wat staan ze er weer mooi op. Dat springertje vind ik super, maar de bovenste foto is ook geweldig mooi.
Ik ben blij te lezen dat Jolanda zo blij is met de preview van haar foto’s.
En ik, ik blijf gewoon trots!
Liefs van mij,
XXX

Sanne Van de Bergjanuari 26, 2013 - 2:10 pm

Dank je wel mam! Inderdaad heerlijk, die sneeuw! Het is koud, maar het is het wel waard, haha!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu