Preview: Hondenfotografie Culemborg – Fotoshoot voor Jack Russells Jazz en Mambo

Hondenfotografie Culemborg - Foto van de fotoshoot voor Jack Russell Jazz

Gisteren was ik in het mooie Culemborg, voor een gezellige fotoshoot voor twee kleine, maar heerlijk energieke heren met swingende namen: de Jack Russells Jazz en Mambo. Mambo is pas 13 weken oud, en de baasjes van de twee honden wilden graag een fotoshoot boeken nu hij nog zo klein is. En gisteren was het zover! Ik arriveerde tegen het einde van de ochtend, en we begonnen met fotograferen tegen de grijze achtergrond. Mambo en Jazz vonden alles reuze interessant, en zeker in ruil voor wat lekkers wilden ze best wel eventjes netjes gaan zitten op het papier, of in Mambo’s geval, op een lekker kussen van de bank, wat we op het papier hadden gelegd ;-)

Na een korte pauze, met een lekker kopje thee voor onszelf, en even wat ruimte om te ravotten voor de honden, was het tijd voor de witte achtergrond. Hiermee maakte ik weer wat gave foto’s van iedere hond apart, waaronder een paar erg toffe actiefoto’s van een naar een speeltje springende Jazz, maar ook van beide honden samen, druk spelend. Want spelen kunnen ze als de beste! Met veel plezier rolden ze stoeiend door de kamer, of trokken ze ieder aan een uiteinde van een speeltje. En hoewel Mambo stukken kleiner is dan zijn volwassen vriendje, maakt hij dit meer dan goed door enorm bijdehand te zijn. Zo ontzettend leuk om te zien!

Ik vond het een ontzettend toffe fotoshoot, en ben best wel een klein beetje verliefd geworden op deze twee schatten van honden. Ik hoop dat de baasjes van Mambo en Jazz ook genoten hebben van de fotoshoot, en deze eerste foto’s mooi zullen vinden!

Hondenfotografie Culemborg - Foto van de fotoshoot voor Jack Russell Mambo

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Marian Zwartdecember 18, 2012 - 2:25 pm

Ohhh…. Er zitten een paar mooie bij Sanne! En die energieke kerels hebben de rest van de dag liggen tukken ;-)

Jeffrey Schoonhovendecember 18, 2012 - 3:21 pm

Geweldige foto’s!! Wow

Sanne Van de Bergdecember 18, 2012 - 5:06 pm

Super dat je ze mooi vindt Marian! :-)

Mirjam Romijndecember 18, 2012 - 7:52 pm

O wat zijn ze leuk… Ik ben echt wel een beetje gek op Jack Russeltjes hoor, maar ze zijn altijd zo druk. Zo op de foto merk je daar natuurlijk niets van. Wat heb je ze ontzettend mooi op de foto gezet. Vooral die van die twee over elkaar vind ik super. Wat kijkt-ie leuk zeg… die ene… Je hebt er weer een meesterwerkje van gemaakt meisje… Geweldig!

Mirjamdecember 18, 2012 - 8:56 pm

Hey meisje,
Wat heb je dit weer prachtig gemaakt. Die kleine Mambo, die steek je toch zo in je binnenzak. Wat een schatjes zijn het. Hoe meer ik van je foto’s zie, hoe meer ik weg ben van hondjes in het algemeen. Deze bewijzen dit maar weer eens. Zowel Jazz als Mambo zijn ontzettend lieve en mooie modellen voor je geweest. Het kan niet missen of de baasjes van beiden zijn hier heel erg blij mee…
En ik, trots, heel erg…
Liefs van mij,
XXX

Sanne Van de Bergdecember 22, 2012 - 11:37 am

Tnx mam! Ze zijn kjoet he, die Jack Russells :-) Misschien ga je er toch ooit nog eens eentje in huis halen zo ;-) Ik kom hem wel fotograferen dan!

Tilly Ammerlaandecember 23, 2012 - 10:06 pm

Wat een leuke foto’s zijn het weer! Vooral die 2 honden samen zijn heel erg leuk.

Sanne Van de Bergdecember 24, 2012 - 5:28 pm

Dank je wel Tilly! Grappig is die he :-) Mambo is echt bang voor niets, dus hij vond dat hij Jazz makkelijk aankon, haha!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu