Hondenfotografie Breda – Teckels Sam en Abby

Hondenfotografie Breda - Foto van de fotoshoot voor de twee teckels Abby en Sam

Hondenfotografie Breda – Teckels Sam en Abby

Afgelopen maandag was ik in het gezellige Breda, voor een fotoshoot voor de twee al even gezellige teckels Abby en Sam, bij hun baasje, naamgenoot Sanne, thuis. Bij binnenkomst werd ik enthousiast blaffend begroet door dit leuke tweetal, en nadat ik mijn spulletjes opgezet had, begonnen we met de shoot. Abby, het teefje van de twee, was als eerste aan de beurt, en bleek een waar hondenmodel! Ze poseerde voorbeeldig, en hield haar mooie koppie met regelmaat heerlijk schattig schuin. Wat een lekker dier! Ook Sam deed het geweldig, en gaf me doordat hij ook regelmatig lekker arrogant de andere kant op wilde kijken een aantal prachtige platen van zijn mooie profiel. Ook van hen samen hebben we een aantal supertoffe platen kunnen schieten, waaronder eentje van hun twee kontjes naast elkaar, die ik stiekem zelf wel heel erg leuk geworden vind :-)

Nadat we klaar waren met de witte achtergrond, wisselden we nog even naar de cremekleurige, en maakten we wederom wat foto’s van iedere hond apart, en van hen samen. Ik vond het ontzettend leuk om met deze twee lieverds en hun baasjes kennis te hebben mogen maken, en ik hoop dat de baasjes van Sam en Abby deze eerste foto’s mooi zullen vinden!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Breda?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotografie Breda – Teckels Sam en Abby
William Koopmanjuni 27, 2013 - 7:50 pm

Echt superleuk Sanne! We zijn erg benieuwd naar het eindresultaat :)

Will Keulaarsjuni 27, 2013 - 8:16 pm

Prachtige foto’s !

Liesbert Hertsenbergjuni 27, 2013 - 9:00 pm

schitterende mooie foto’s.

Sanne Van de Bergjuli 2, 2013 - 5:28 pm

Dank je wel!

Sanne Van de Bergjuli 2, 2013 - 5:29 pm

Yay! :-) De rest is inmiddels ook af, en de mail verzonden! Ik ben benieuwd hoe jullie ze vinden!

Sanne Van de Bergjuli 2, 2013 - 5:29 pm

Dank je wel!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu