Hondenfotografie Bleiswijk – Chihuahua’s Diva en Jesse

Hondenfotografie Bleiswijk - Foto van de fotoshoot voor Chihuahua's Diva en Jesse

Hondenfotografie Bleiswijk – Chihuahua’s Diva en Jesse

Gisterochtend was ik bij de baasjes van de ontzettend leuke Chihuahua’s Diva en Jesse thuis, voor een fotoshoot voor deze twee geweldige kleine hondjes. Bij aankomst vond vooral Diva het allemaal nog een beetje raar, en wilde me heel graag laten weten dat ik vooral te gast was in hààr huis, maar gelukkig ontdooide ze al snel ;-) Met Jesse was ik direct dikke maatjes, wat een schatje is hij!

We begonnen de shoot met de knalroze achtergrond waar ik zelf zo dol op ben. Ik word altijd helemaal blij als ik klanten krijg die kiezen voor deze toffe kleur, en gelukkig vond Claudia, het baasje van Diva en Jesse, de kleur net zo tof! Nadat we van zowel iedere hond individueel als van hen samen foto’s hadden gemaakt op deze achtergrond, wisselden we de kleur naar crème. Diva en Jesse hebben het geweldig gedaan, en gedroegen zich als ware hondenmodellen! Met een klein brokje hier en daar kregen we het al heel erg snel voor elkaar dat ze allebei lekker stil bleven zitten en heerlijk bijdehand de camera inkeken. Super!

Ik vond het een ontzettend leuke shoot, en vond het geweldig om zowel met deze twee superleuke chihuahua’s als met hun baasjes kennis te hebben mogen maken. Ik hoop dat de baasjes van Diva en Jesse blij zullen zijn met deze eerste foto’s!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Bleiswijk?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotografie Bleiswijk – Chihuahua’s Diva en Jesse
Mirjam Romijnaugustus 14, 2013 - 6:02 am

Oh, die kleine koppies, wat staan ze geweldig op de foto zeg. Ik smelt helemaal bij het zien van deze beide schatjes… Zo leuk!

Mirjamaugustus 14, 2013 - 7:03 am

Hey meisje,
Wat een schatjes, deze Diva en Jesse. Die ontzettend kleine koppies die je zo lief aan kijken.. Je zou ze zo in je binnenzak steken en meenemen… Echt prachtig zijn ze en dat heb jij heel goed weten vast te leggen… Super gedaan weer…
Ik blijf zo trots op je,
Liefs van mij,
XXX

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu