Hondenfotografie Berkel en Rodenrijs – Dier & Baasje fotoshoot

Hondenfotografie Berkel en Rodenrijs - Foto van de fotoshoot voor twee Labradoodles en een Dwergpoedel

Hondenfotografie Berkel en Rodenrijs – Dier & Baasje fotoshoot voor twee Labradoodles en een Dwergpoedel

Gisterochtend was ik in Berkel en Rodenrijs, voor een gezellig ochtendje hondenfotografie. Claudia van Dieren kunnen praten had in december contact met mij opgenomen, en wilde graag een Dier & Baasje fotoshoot boeken voor haar twee Labradoodles Roby en Yindi, haar Dwergpoedel Stanley, haar zoon Twan en haarzelf. Tof!

Gisteren was het dan zover, en we begonnen de shoot met de gave paarse achtergrondrol. Claudia is dol op paars, en de kleur combineerde gelukkig prima met de vachtkleur van de honden, en ook de foto’s die we van iedereen samen maakten op deze kleur vind ik erg gaaf geworden! Roby was als eerste aan de beurt om te poseren, en ze deed het geweldig! Vooral de foto hieronder waarbij ze met haar koppie iets scheef recht in de camera kijkt vind ik geweldig :-) Na Roby was het de beurt aan Yindi, de andere Labradoodle van het stel. Yindi is wat meer verlegen, en vond het allemaal best spannend. Maar ook zij heeft het super gedaan! Tenslotte was Stanley aan de beurt, de heerlijk eigenwijze Dwergpoedel reu. Wat een kereltje! Nadat we ook wat foto’s van alledrie de honden samen hadden gemaakt, en van drie samen met hun baasjes, was het tijd om van kleur te wisselen. We hadden als tegenhanger van de paarse achtergrond gekozen voor de crèmekleurige, en maakten op deze achtergrond weer foto’s van alle honden individueel, samen, en samen met hun baasjes.

Tenslotte, toen we helemaal klaar waren met alle studiofoto’s, besloten we nog eventjes naar buiten te gaan, om in de buurt nog even wat platen te schieten in de sneeuw. Ook daar bleven de drie honden geweldig zitten voor de foto! Wat een lieve beesten, alledrie! Behalve wat foto’s van hen drietjes maakte ik ook nog wat lekker ongedwongen foto’s van de honden met Claudia, en toen zat de shoot er alweer op! Ik vond het geweldig om kennis te maken met deze drie ontzettend lieve honden, en hun baasjes, en ben zelf erg tevreden over de foto’s!

Claudia, bedankt dat ik deze shoot voor je mocht verzorgen, ik hoop dat je deze eerste foto’s mooi zult vinden!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Berkel en Rodenrijs?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk als hondenfotograaf? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotografie Berkel en Rodenrijs – Dier & Baasje fotoshoot voor twee Labradoodles en een Dwergpoedel
Mirjam Romijnjanuari 24, 2013 - 6:18 pm

Hey meisje, wat een heerlijke foto’s weer, van een stel heel lieve hondjes… En de baasjes ook natuurlijk. Foto’s in de sneeuw doen het toch altijd heel goed hè? Ik vind het weer een super mooie shoot.

Mirjamjanuari 24, 2013 - 7:20 pm

Hey meisje,
Wat kan een andere kleur achtergrond dan een hoop doen voor je foto’s. Met het paars erachter ziet het er allemaal fantastisch en speels uit zeg, en dan later met de cremekleur is het weer heel veel rustiger. Beide kleuren zijn heel goed voor deze shoot.
Wat zal het baasje van de hondjes hier blij mee zijn. Die laatste foto van haar met een van de honden is ook wel heel erg leuk…
Ik blijf het hoor, trots…
Liefs van mij,
XXX

Tilly Ammerlaanjanuari 25, 2013 - 7:11 am

Sanne Van de Berg, dit zijn prachtige foto’s!!

Sanne Van de Bergjanuari 25, 2013 - 8:11 am

Dank je mam! De sneeuw is inderdaad wat foto’s betreft erg fijn! :-)

Sanne Van de Bergjanuari 25, 2013 - 8:11 am

Dank je wel Tilly!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu