Hondenfotografie Berghem – Nestfotoshoot voor Akita pups

Hondenfotografie Berghem - Nestfotoshoot Akita pups

Hondenfotografie Berghem – Nestfotoshoot voor Akita pups

Half juli was ik bij Yukusaki Akitas in Berghem, voor een gezellige nestfotoshoot voor het nestje pups wat zij op dat moment hadden. Supertof!

Ik had pas één keer eerder een Akita voor de lens gehad, en ik vond het dan ook geweldig dat deze fokker contact met me opnam om een nestfotoshoot te boeken. Ik was erg benieuwd naar hoe de pups eruit zouden zien. Wat zijn ze leuk! En wat deden ze het geweldig tijdens de nestfotoshoot!

Linda van Yukusaki Akitas had de vinyl achtergrond met houtprint uitgezocht voor de shoot, en deze paste perfect bij de vachten van de pups. We begonnen met een groepsfoto van alle pups samen, en startten daarna met het fotograferen van iedere pup individueel. Ik had ook wat accessoires meegenomen om te gebruiken, en ook daarmee maakten we met iedere pup wat foto’s. Ze gedroegen zich tussendoor als ware hondenmodellen, en poseerden de sterren van de hemel! Binnen no-time hadden we een hele toffe serie foto’s, en konden de pups lekker rustig gaan slapen. Het is namelijk enorm vermoeiend hoor, al dat poseren ;-)

Ik vond het super om deze fotoshoot te hebben mogen verzorgen, en ik hoop dat Linda blij is met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Berghem, of hondenfotograaf?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe nestfotoshoot boeken voor je pups? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotografie Berghem – Nestfotoshoot voor Akita pups

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu