Hondenfotografie Amsterdam – Dier & Baasje fotoshoot voor Pomeriaan Vin

Hondenfotografie Amsterdam - Foto van de fotoshoot voor Pomeriaan Vin

Hondenfotografie Amsterdam – Dier & Baasje fotoshoot voor Pomeriaan Vin

Een paar weken geleden was ik in Amsterdam, bij het baasje van de ongelooflijk schattige Pomeriaan Vin thuis, voor een gezellige Dier & Baasje fotoshoot. Danielle had de shoot geboekt omdat ze haar vriend wilde verrassen voor zijn verjaardag met foto’s van hun hondje. Wat een leuk cadeau!

We spraken begin van de middag af, en Vin pakte mij bij binnenkomst binnen no-time helemaal in. Wat een schatje! Tijdens de fotoshoot deed hij het voorbeeldig, hij poseerde geweldig op de witte en cremekleurige achtergronden. Vooral de foto’s waarbij hij schuin in de camera kijkt vind ik helemaal geweldig :-) Ook samen met zijn bazinnetje op de foto gaan vond Vin helemaal leuk gelukkig, dus hebben we een ontzettend toffe serie foto’s van hem alleen en samen met Danielle kunnen maken. Ik ben helemaal fan van Vin! :-)

Wat vinden jullie van de foto’s?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Amsterdam?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotografie Amsterdam – Dier & Baasje fotoshoot voor Pomeriaan Vin

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu