Hondenfotograaf – Waterpret met het Viking-nest

Hondenfotograaf Pet Portrait - Clubdag LKN - Waterpret met het nestje van JunoHondenfotograaf – Waterpret met het Viking-nest

Ik vertelde er al eerder over: in april vond de clubdag van de Labrador Kring Nederland plaats, en wij deden mee met bijna het hele door ons gefokte nestje! Alleen Jac kon er jammergenoeg niet bij zijn, alle andere pups waren samen met hun baasjes naar de clubdag gekomen. Van de verschillende onderdelen die georganiseerd zijn die dag (show, jacht en spel) heb ik geen foto’s kunnen maken, want ik deed mee met Freyja met alle onderdelen, en Jerome deed mee met Juno. Maar tussen het onderdeel show en het onderdeel jacht zat voor ons vrij veel ruimte, dus konden de pups en hun moeder even lekker samen ravotten in het water van het meer waar de dag georganiseerd werd. Wat een pret!

Rond een uur of drie ’s middags zat het dagprogramma er op, en werd iedereen gevraagd terug te komen naar de showring, waar de uitslag van de dag bekend gemaakt zou worden. Er waren twee prijzen voor beste nest onder 9 maanden en boven 9 maanden, en een hoofdprijs voor beste nest van de dag. En wij hebben zowel de prijs voor beste nest onder 9 maanden, als de grote wisselbeker voor beste nest van de dag gewonnen! Ik ben zo trots :-)

Meer info over de door ons gefokte honden vind je op de website van de kennel: Labradors of Asgard’s Hope

Hondenfotograaf Pet Portrait - Clubdag LKN - Waterpret met het nestje van Juno-8Hondenfotograaf Pet Portrait - Clubdag LKN - Waterpret met het nestje van Juno-9Hondenfotograaf Pet Portrait - Clubdag LKN - Waterpret met het nestje van Juno-10Hondenfotograaf Pet Portrait - Clubdag LKN - Waterpret met het nestje van Juno-11Hondenfotograaf Pet Portrait - Clubdag LKN - Waterpret met het nestje van Juno-12Hondenfotograaf Pet Portrait - Clubdag LKN - Waterpret met het nestje van Juno-13Hondenfotograaf Pet Portrait - Clubdag LKN - Waterpret met het nestje van Juno-14Hondenfotograaf Pet Portrait - Clubdag LKN - Waterpret met het nestje van Juno-16Hondenfotograaf Pet Portrait - Clubdag LKN - Waterpret met het nestje van Juno-17Hondenfotograaf Pet Portrait - Clubdag LKN - Waterpret met het nestje van Juno-18Hondenfotograaf Pet Portrait - Clubdag LKN - Waterpret met het nestje van Juno-20Hondenfotograaf Pet Portrait - Clubdag LKN - Waterpret met het nestje van Juno-19Hondenfotograaf Pet Portrait - Clubdag LKN - Waterpret met het nestje van Juno-21

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf – Waterpret met het Viking-nest

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu