Hondenfotograaf Wassenaar – Staffordshire Bull Terriër Sjef

Hondenfotograaf Wassenaar - Staffordshire Bull Terriër SjefHondenfotograaf Wassenaar – Staffordshire Bull Terriër Sjef

Eind februari sprak ik met de leuke Staffordshire Bull Terriër Sjef en zijn baasjes af bij Wassenaarseslag, voor een gezellige Dier en Baasje fotoshoot voor hen drietjes. Ze hadden de fotoshoot in het najaar van 2015 al geboekt, en nu was het eindelijk dan zover!

We hadden enorm veel geluk met het weer dat weekend, en omdat we redelijk vroeg in de ochtend hadden afgesproken, profiteerden we van een prachtig ochtendzonnetje. Heerlijk! Nadat we Sjef even de tijd hadden gegeven zijn eerste energie kwijt te raken, begonnen we met fotograferen. Sjef’s baasjes hebben hem ontzettend goed getraind, en Sjef luistert dan ook ontzettend goed. Heerlijk om mee te werken, want hij bleef overal waar ik hem hebben wilde geduldig zitten wachten tot ik klaar was met het maken van mijn foto’s, haha! Superhond :-)

We wandelden gezellig kletsend door de duinen, hier en daar stoppend om foto’s te maken, en eindigden ons tochtje op het strand, waar Sjef nog even lekker door de branding kon rennen voor een paar foto’s, voordat de shoot er alweer op zat. Ik vond het super om met hem en zijn baasjes kennis te hebben mogen maken, en ik hoop dat zij blij zijn met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Wassenaar of Dier en Baasje fotoshoot in de duinen?

Wil je ook zo’n toffe Dier en Baasje fotoshoot in de duinen boeken voor jou en je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk als hondenfotograaf? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie!

Hondenfotograaf Wassenaar – Staffordshire Bull Terriër Sjef

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu