Hondenfotograaf Wassenaar – Sheltie en Schotse Collie

Hondenfotograaf Wassenaar - Sheltie en Schotse CollieHondenfotograaf Wassenaar – Sheltie en Schotse Collie

Begin april sprak ik met de baasjes van de leuke Sheltie Bob en Schotse Collie Gijs af in de duinen van Wassenaar, voor een gezellige Dier en Baasje fotoshoot in het bos, de duinen en op het strand. Het fijne van dit gebied is dat dit allemaal op redelijk korte afstand van elkaar te vinden is daar, en dus kom ik er graag voor shoots :-)

We ontmoetten elkaar op het parkeerterrein, en wandelden gezamenlijk het gebied in, hier en daar stoppend om foto’s te maken. Omdat we ’s avonds afgesproken hadden, profiteerden we van een prachtig laagstaand zonnetje, en omdat Bob en Gijs zo fantastisch meewerkten, konden we binnen de kortste keren een super toffe serie foto’s schieten.

Ik ben helemaal happy met de gemaakte foto’s, en ik hoop dat de baasjes van Bob en Gijs dat ook zijn!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Wassenaar?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Wassenaar – Sheltie en Schotse Collie

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu