Hondenfotograaf Wassenaar – Mechelse Herder Jack

Hondenfotograaf Wassenaar - Mechelse Herder JackHondenfotograaf Wassenaar – Mechelse Herder Jack

Half april mocht ik de prachtige Mechelse Herder Jack fotograferen, in de duinen en op het strand bij Wassenaarseslag. Ik sprak met zijn baasjes af bij het einde van de weg naar het strand, en we wandelden gezamenlijk het duingebied in voor de eerste foto’s.

Jack moest helaas enkele dagen na de fotoshoot verhuizen naar een ander gezin, voor zijn training als douanehond, en omdat zijn baasjes hem zo zouden gaan missen, wilden ze graag nog een laatste fotoshoot boeken voor hun lieverd. Zo gezegd, zo gedaan!

We wandelden gezellig kletsend het duingebied in, hier en daar stoppend voor foto’s. Jack poseerde de sterren van de hemel, en we konden binnen no-time een mooie serie foto’s van hem schieten. Zijn bal is bijna heilig voor hem, dus natuurlijk maakten we ook wat actiefoto’s waarbij hij de bal mocht gaan ophalen, voordat we naar het strand wandelden voor het volgende gedeelte van de shoot.

Ook daar maakten we weer een aantal toffe actiefoto’s van Jack met zijn bal, maar ook een paar mooie geposeerde portretjes van deze prachtige hond. Ik vond het super om deze fotoshoot voor hem en zijn baasjes te hebben mogen schieten, en ik hoop dat ze blij zijn met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Hondenfotograaf Wassenaar - Mechelse Herder-1Hondenfotograaf Wassenaar - Mechelse Herder-5Hondenfotograaf Wassenaar - Mechelse Herder-3Hondenfotograaf Wassenaar - Mechelse Herder-6Hondenfotograaf Wassenaar - Mechelse Herder-7Hondenfotograaf Wassenaar - Mechelse Herder-8Hondenfotograaf Wassenaar - Mechelse Herder-4Hondenfotograaf Wassenaar - Mechelse Herder-9Hondenfotograaf Wassenaar - Mechelse Herder-10Hondenfotograaf Wassenaar - Mechelse Herder-12

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Wassenaar?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Wassenaar – Mechelse Herder Jack

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu