Hondenfotograaf Wassenaar – Labradors op het strand

Hondenfotograaf Wassenaar - Labradors op het strandHondenfotograaf Wassenaar – Labradors op het strand

In december werd Freyja 1 jaar, en omdat we het hele eerste jaar gewacht hadden met naar het strand gaan, konden we toen dus eindelijk voor het eerst met haar naar het strand. Natuurlijk heb ik mijn camera meegenomen tijdens deze wandeling, en heb ik, naast foto’s, ook wat filmmateriaal geschoten. Het resulterende filmpje staat alweer even op mijn Youtube kanaal (klik!), maar ik wilde hem ook nog even graag hier delen :-) Samen met de foto’s natuurlijk!

Wat een pret hadden de meiden die middag, ze hebben heerlijk rondgestruind, en samen gespeeld in de branding en tussen het helmgras. En daar geniet ik als baasje natuurlijk weer enorm van!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Wassenaar?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Wassenaar – Labradors op het strand

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu