Hondenfotograaf Wassenaar – Labrador Bikkel

Hondenfotograaf Wassenaar - Labrador BikkelHondenfotograaf Wassenaar – Labrador Bikkel

Begin oktober sprak ik met de baasjes van de lieve bruine Labrador Bikkel af bij Wassenaarseslag, voor een gezellige Dier en Baasje fotoshoot. De shoot was een cadeau van het ene baasje aan de andere, ik vind dat altijd zo ontzettend lief!

We ontmoetten elkaar bij het parkeerterrein aan het einde van de weg, en wandelden gezamenlijk het strand op voor de eerste foto’s. Maf genoeg was het enorm druk op het strand met toeristen, maar gelukkig konden we een rustig plekje vinden om foto’s te maken van Bikkel en zijn baasjes. Nadat we klaar waren op het strand, wandelden we het naastgelegen stuk duin in, om ook daar nog wat foto’s te maken. We maakten foto’s van hen drietjes, maar ook van ieder baasje alleen met Bikkel, en natuurlijk ook van Bikkel alleen. En als kers op de taart mocht Bikkel tegen het einde van de shoot nog even het water in, en schoten we ook daar nog wat foto’s van. Eén van mijn favoriete foto’s van de shoot schoten we daar, van een prachtig alert kijkende Bikkel toen er een andere hond voorbij kwam wandelen. Bedankt, andere hond! ;-)

Ik vond het geweldig om kennis te hebben mogen maken met deze mooie Labrador en zijn baasjes (grappig genoeg bleek tijdens de shoot dat Bikkel een soort van oud-oom van mijn eigen Lab is, zo tof!), en ik hoop dat zij blij zijn met de gemaakte foto’s.

Hoe vinden jullie ze geworden?

hondenfotograaf-wassenaar-labrador-bikkel-2hondenfotograaf-wassenaar-labrador-bikkel-1hondenfotograaf-wassenaar-labrador-bikkel-4hondenfotograaf-wassenaar-labrador-bikkel-3hondenfotograaf-wassenaar-labrador-bikkel-6hondenfotograaf-wassenaar-labrador-bikkel-8hondenfotograaf-wassenaar-labrador-bikkel-10hondenfotograaf-wassenaar-labrador-bikkel-11hondenfotograaf-wassenaar-labrador-bikkel-12hondenfotograaf-wassenaar-labrador-bikkel-16hondenfotograaf-wassenaar-labrador-bikkel-14hondenfotograaf-wassenaar-labrador-bikkel-13hondenfotograaf-wassenaar-labrador-bikkel-15hondenfotograaf-wassenaar-labrador-bikkel-17

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Wassenaar?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Wassenaar – Labrador Bikkel

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu