Hondenfotograaf Wassenaar – Fotoshoot voor Labrador retrievers

Hondenfotograaf Wassenaar - Fotoshoot voor Labrador retrieversHondenfotograaf Wassenaar – Fotoshoot voor Labrador retrievers

Eind juli mocht ik Labradors Yara en Yinnee weer fotograferen. Yinnee is al twee keer eerder bij me geweest met haar baasjes, en Yara heb ik een keer eerder mogen fotograferen, tijdens haar nestfotoshoot bij Labradors van Actreon, in februari. Het is zo ontzettend leuk om honden vaker te mogen fotograferen, en zo’n eer dat baasjes meer dan eens bij me komen voor een fotoshoot!

Dit keer spraken we af in Wassenaar, voor een fotoshoot voor alleen de honden. We maakten foto’s van beide honden samen, maar ook van ieder alleen. Ook had baasje Margaret specifiek gevraagd om wat actiefoto’s. Ze traint met Yara in hetzelfde groepje voor jachttraining als ik met Freyja, dus was het super leuk om haar nu ook eens te fotograferen tijdens een apport. Ook Yinnee volbracht haar taak op prachtige wijze, en zo kon ik een stel super toffe actiefoto’s van de dames schieten.

Ik vond het geweldig om deze twee mooie dames wederom voor mijn lens te hebben, en hoop dat Margaret en Leo blij zijn met de gemaakte foto’s :-)

Hoe vinden jullie ze geworden?

Hondenfotograaf Wassenaar - Fotoshoot voor Labrador retrievers-2Hondenfotograaf Wassenaar - Fotoshoot voor Labrador retrievers-4Hondenfotograaf Wassenaar - Fotoshoot voor Labrador retrievers-3Hondenfotograaf Wassenaar - Fotoshoot voor Labrador retrievers-6Hondenfotograaf Wassenaar - Fotoshoot voor Labrador retrievers-7Hondenfotograaf Wassenaar - Fotoshoot voor Labrador retrievers-8Hondenfotograaf Wassenaar - Fotoshoot voor Labrador retrievers-9Hondenfotograaf Wassenaar - Fotoshoot voor Labrador retrievers-10Hondenfotograaf Wassenaar - Fotoshoot voor Labrador retrievers-11Hondenfotograaf Wassenaar - Fotoshoot voor Labrador retrievers-12Hondenfotograaf Wassenaar - Fotoshoot voor Labrador retrievers-13Hondenfotograaf Wassenaar - Fotoshoot voor Labrador retrievers-14Hondenfotograaf Wassenaar - Fotoshoot voor Labrador retrievers-15Hondenfotograaf Wassenaar - Fotoshoot voor Labrador retrievers-16Hondenfotograaf Wassenaar - Fotoshoot voor Labrador retrievers-17Hondenfotograaf Wassenaar - Fotoshoot voor Labrador retrievers-18Hondenfotograaf Wassenaar - Fotoshoot voor Labrador retrievers-19

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Wassenaar?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina over Beloved Dier en Baasje fotoshoots voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotograaf Wassenaar – Fotoshoot voor Labrador retrievers

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu