Hondenfotograaf Wassenaar – Bull Mastiff Beer

Hondenfotograaf Wassenaar - Bull Mastiff BeerHondenfotograaf Wassenaar – Bull Mastiff Beer

Tussen Kerst en Oud en Nieuw vorig jaar sprak ik op een prachtige, mistige woensdagochtend met de baasjes van de prachtige Bull Mastiff Beer af bij Wassenaarseslag, voor een fotoshoot voor hun mooie vent. 

We begonnen met fotograferen op het strand, en maakten hier wat standfoto’s van Beer, en een paar toffe portretjes, voordat we de duinen in wandelden voor de rest van de foto’s. Beer gedroeg zich perfect, en poseerde geweldig voor de foto’s. Door de combinatie van mist en een opkomend zonnetje boven de bomen hadden we een prachtige omgeving om mee te werken, en konden we binnen de kortste keren een geweldige serie foto’s schieten, waar ik, al zeg ik het zelf, erg tevreden mee ben.

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Wassenaar?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotograaf Wassenaar – Bull Mastiff Beer

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu