Hondenfotograaf Wassenaar – Beloved Dier en Baasje fotoshoot

Hondenfotograaf Wassenaar - Beloved Dier en Baasje fotoshootHondenfotograaf Wassenaar – Beloved Dier en Baasje fotoshoot

In februari gaf ik tijdens de Valentijnactie twee fotoshoots weg, eentje voor katten, en een Beloved Dier en Baasje fotoshoot voor honden. Sonja won die laatste, en begin mei spraken we bij Wassenaarseslag af voor de fotoshoot. Haar Labradors Bouk en Keet komen bij dezelfde fokker vandaan als mijn Juno (Bouk is Juno’s tante, Keet is Juno’s halfzusje), en zijn al net zo mooi en lief. Tijdens de fotoshoot hebben ze zich hier en daar stiekem behoorlijk misdragen, maar dat moet kunnen natuurlijk ;-) Hoewel ik niet echt meer behoefte had aan de kusjes van Keet nadat ze zich tegoed gedaan had aan een flinke hoop ontlasting in de bosjes, haha!

We zochten enkele toffe plekken op om foto’s te maken, en maakten naast de foto’s met Sonja samen, waarbij we uiteraard gebruikt maakten van die toffe Beloved techniek, ook foto’s van iedere hond individueel. De band tussen Sonja en haar honden, en de honden onderling, was zo ontzettend mooi om te zien, en om vast te leggen! Volgens mij is dat ons aardig gelukt :-)

Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Hondenfotograaf Wassenaar - Beloved Dier en Baasje fotoshoot in de duinen-1Hondenfotograaf Wassenaar - Beloved Dier en Baasje fotoshoot in de duinen-10Hondenfotograaf Wassenaar - Beloved Dier en Baasje fotoshoot in de duinen-2Hondenfotograaf Wassenaar - Beloved Dier en Baasje fotoshoot in de duinen-13Hondenfotograaf Wassenaar - Beloved Dier en Baasje fotoshoot in de duinen-3Hondenfotograaf Wassenaar - Beloved Dier en Baasje fotoshoot in de duinen-14Hondenfotograaf Wassenaar - Beloved Dier en Baasje fotoshoot in de duinen-5Hondenfotograaf Wassenaar - Beloved Dier en Baasje fotoshoot in de duinen-8Hondenfotograaf Wassenaar - Beloved Dier en Baasje fotoshoot in de duinen-6Hondenfotograaf Wassenaar - Beloved Dier en Baasje fotoshoot in de duinen-7Hondenfotograaf Wassenaar - Beloved Dier en Baasje fotoshoot in de duinen-11Hondenfotograaf Wassenaar - Beloved Dier en Baasje fotoshoot in de duinen-15Hondenfotograaf Wassenaar - Beloved Dier en Baasje fotoshoot in de duinen-16

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Wassenaar of Beloved Dier en Baasje fotoshoot?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina over Beloved Dier en Baasje fotoshoots voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotograaf Wassenaar – Beloved Dier en Baasje fotoshoot

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu