Hondenfotograaf Soest – Dier en Baasje fotoshoot bij de Soesterduinen

Hondenfotograaf Soest - Dier en Baasje fotoshoot bij de SoesterduinenHondenfotograaf Soest – Dier en Baasje fotoshoot bij de Soesterduinen

Half juni mocht ik de prachtige Golden Retriever Lana fotograferen, samen met haar baasjes. Zij hadden als locatie hiervoor de Soesterduinen uitgezocht, een locatie die ik zelf ook prachtig vind, en waar ik graag kom voor fotoshoots. We hadden die zondagavond gelukkig prachtig mooi weer, en konden meteen nadat we het gebied binnen gewandeld waren van start met fotograferen.

We maakten eerst wat foto’s van Lana, die in juni 10 geworden is en voor wiens verjaardag haar baasjes de fotoshoot geboekt hadden, tussen het groen. Ze is een prachtige hond, en luistert ontzettend goed naar haar baasje, dus konden we binnen no-time een aantal mooie foto’s van haar schieten. Ook schoten we hier wat foto’s van hen alledrie samen, voordat we weer verder wandelden naar een nieuw plekje. Bij iedere volgende plek herhaalde dit ritueel zich eigenlijk weer, we maakten wat foto’s van Lana alleen, en samen met haar baasjes.

Ondertussen wandelden we gezellig kletsend een rondje door het gebied, en eindigden uiteindelijk weer op het parkeerterrein. Ik vond het geweldig om met Lana en haar baasjes kennis te hebben mogen maken, en ik hoop dat zij blij zijn met de gemaakte foto’s! Ik ben dat in elk geval wel :-)
Hoe vinden jullie ze geworden?

Hondenfotograaf Soest - Dier en Baasje fotoshoot in de Soesterduinen-1

Hondenfotograaf Soest - Dier en Baasje fotoshoot in de Soesterduinen-2

Hondenfotograaf Soest - Dier en Baasje fotoshoot in de Soesterduinen-3Hondenfotograaf Soest - Dier en Baasje fotoshoot in de Soesterduinen-5Hondenfotograaf Soest - Dier en Baasje fotoshoot in de Soesterduinen-6Hondenfotograaf Soest - Dier en Baasje fotoshoot in de Soesterduinen-8Hondenfotograaf Soest - Dier en Baasje fotoshoot in de Soesterduinen-9Hondenfotograaf Soest - Dier en Baasje fotoshoot in de Soesterduinen-10Hondenfotograaf Soest - Dier en Baasje fotoshoot in de Soesterduinen-11Hondenfotograaf Soest - Dier en Baasje fotoshoot in de Soesterduinen-12Hondenfotograaf Soest - Dier en Baasje fotoshoot in de Soesterduinen-14Hondenfotograaf Soest - Dier en Baasje fotoshoot in de Soesterduinen-15Hondenfotograaf Soest - Dier en Baasje fotoshoot in de Soesterduinen-16

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Soest of Dier en Baasje fotoshoot?

Allereerst: welkom op mijn website! Kijk gerust lekker rond :-) Ben je zelf op zoek naar een hondenfotograaf, ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe dier en baasje fotoshoot boeken voor jou en je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotograaf Soest – Dier en Baasje fotoshoot bij de Soesterduinen

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu