Hondenfotograaf Soest – Dier en Baasje fotoshoot bij de Soesterduinen

Hondenfotograaf Soest – Dier en Baasje fotoshoot bij de SoesterduinenHondenfotograaf Soest – Dier en Baasje fotoshoot bij de Soesterduinen

Eind augustus mocht ik weer een toffe Dier en Baasje fotoshoot schieten bij de Soesterduinen in Soest, wederom voor een Golden retriever en haar baasjes. En als klap op de vuurpijl bloeide de heide dit keer ook nog eens, super tof!

Ik had met de baasjes van Tess afgesproken op het parkeerterrein bij de Lange Duinen, en we wandelden gezamenlijk het prachtige natuurgebied in. Al gauw hadden we een paar mooie plekken gevonden om foto’s te maken, en startten we met de shoot. Tess poseerde de sterren van de hemel, en de mooie band die ze heeft met haar baasjes werd al snel goed duidelijk tijdens het maken van de foto’s met hen erbij.

We konden binnen de kortste keren een gave serie foto’s schieten, waar ik zelf heel erg happy mee ben. Ik vond het super om deze fotoshoot te hebben mogen verzorgen voor Tess en haar baasjes, en ik hoop dat ook zij blij zijn met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

hondenfotograaf-soest-hondenfotoshoot-golden-retriever-1hondenfotograaf-soest-hondenfotoshoot-golden-retriever-2hondenfotograaf-soest-hondenfotoshoot-golden-retriever-3hondenfotograaf-soest-hondenfotoshoot-golden-retriever-4hondenfotograaf-soest-hondenfotoshoot-golden-retriever-8hondenfotograaf-soest-hondenfotoshoot-golden-retriever-10hondenfotograaf-soest-hondenfotoshoot-golden-retriever-11hondenfotograaf-soest-hondenfotoshoot-golden-retriever-12

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf Soest of Dier en Baasje fotoshoot?

Allereerst: welkom op mijn website! Kijk gerust lekker rond :-) Ben je zelf op zoek naar een hondenfotograaf, ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe dier en baasje fotoshoot boeken voor jou en je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotograaf Soest – Dier en Baasje fotoshoot bij de Soesterduinen

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu