Hondenfotograaf ‘s-Graveland – Beloved Dier en Baasje fotoshoot Labrador

Hondenfotograaf 's-Graveland - Beloved Dier en Baasje fotoshoot LabradorHondenfotograaf ‘s-Graveland – Beloved Dier en Baasje fotoshoot Labrador

Begin november sprak ik met collega fotografe Henriette af om een dubbele Beloved fotoshoot te schieten. Dubbel, want ik heb haar en haar labrador Juul gefotografeerd, en zij mij en mijn meiden. Super leuk! Het was alweer even geleden dat ik zelf op de foto ben gegaan, best even spannend dus ;-) Maar ook wel weer de hoogste tijd! Tijdens het maken van de foto’s hebben we de grootste lol gehad, maar natuurlijk zijn we ook serieus aan het werk geweest. Ik had een aantal mooie invites bedacht, die we tijdens de shoot behandeld hebben. En net als bij eerdere Beloved fotoshoots werd ik ook nu weer getrakteerd op prachtige interactie tussen hond en baas. Zo mooi om te zien, en om te fotograferen!

Mooie bijkomstigheid was het prachtige herfstbos waar we de foto’s maakten. Ik was vorig jaar ook al eens bij Schaep en Burgh geweest voor een fotoshoot voor een labrador, en toen we brainstormden over welk herfstbos het meest geschikt zou zijn voor onze shoot, kwam deze al gauw naar voren. Ook dit jaar was het er weer prachtig!

Ik heb met Henriette afgesproken dat we vaker zulke fotoshoots gaan inplannen met elkaar. Het is leuk om regelmatig nieuwe profielfoto’s te hebben, en om af en toe eens even lekker met een collega te kunnen sparren over nieuwe technieken. Heb nu al zin in de volgende!

hondenfotograaf-s-graveland-beloved-dier-en-baasje-fotoshoot-labrador-juul-1hondenfotograaf-s-graveland-beloved-dier-en-baasje-fotoshoot-labrador-juul-13hondenfotograaf-s-graveland-beloved-dier-en-baasje-fotoshoot-labrador-juul-3hondenfotograaf-s-graveland-beloved-dier-en-baasje-fotoshoot-labrador-juul-8hondenfotograaf-s-graveland-beloved-dier-en-baasje-fotoshoot-labrador-juul-4hondenfotograaf-s-graveland-beloved-dier-en-baasje-fotoshoot-labrador-juul-9hondenfotograaf-s-graveland-beloved-dier-en-baasje-fotoshoot-labrador-juul-6hondenfotograaf-s-graveland-beloved-dier-en-baasje-fotoshoot-labrador-juul-11hondenfotograaf-s-graveland-beloved-dier-en-baasje-fotoshoot-labrador-juul-7hondenfotograaf-s-graveland-beloved-dier-en-baasje-fotoshoot-labrador-juul-10

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf of Fotoshoot hond?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe Beloved Dier en Baasje fotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina over Beloved Dier en Baasje fotoshoots voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotograaf ‘s-Graveland – Beloved Dier en Baasje fotoshoot Labrador

 

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu